lördag 19 mars 2016

Välkommen till EU Erdogan.
Turkisk turism raseras effektivt av terroristdårarna, i princip alla muslimska länder är nu no-go-area. Turkiet är inte, och kommer aldrig att bli europeiskt -  etik, värdegrund, heder, religion, lagar och moral skiljer sig dramatiskt.

Hur kan fjollpolitikerna då inte se att Turkiet är porten för islamister som vill ta sig in i Europa? Inga visum, inga pass - bara kom, kom allihopa! Milde himmel - det här skulle inte ens en thrillerförfattare kunnat hitta på. 

Det är synnerligen fasansfulla tider Frau Merkel har bäddat för.

12 kommentarer:

 1. VARFÖR GICK VI ÖVERHUVUDTAGET MED I EU??????????????????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vare en skicklig lobbyinsats skrämdes en majoritet av svenskarna att rösta för ett medlemskap. Detta utan att förstå konsekvenserna av öppna gränser. Svensken köptes med tullfria spritresor till Tyskland samt ett löfte om att slippa visa pass. Fanemig patetiskt...

   El Presidente

   Radera
 2. Vad annat är att vänta av den gamla kommunisten
  Merkel?

  SvaraRadera
 3. Merkel verkar ju lika stollig som Reinfeldt.

  Hur kommer sådana personer i förarsätet överhuvudtaget?

  SvaraRadera
 4. Jag upplever mig väldigt kluven inför detta. Jag ser givetvis alla problem detta för med sig, men å andra sidan struntar jag i om det är jävulen själv som bromsar migrantströmmen.

  Sen får vi ju inte glömma att förbindlaerna med ex. Marocko är värdelösa tack vare en värdelös utrikespolitik. Tar de den vägen till sverige kommer ingen att hindra dem...

  El Presidente

  SvaraRadera
 5. EU spårade ur och blev till en diktatur över alla medlemsländer. Detta accepterande av Turkiet som ett blivande medlemsland i EU är fruktansvärt otäckt.

  Vi behöver inte EU för att kunna resa utan pass, aldrig någonsin under min levnad har det varit ett
  problem för mig att visa mitt pass.

  Nu ser vi resultatet med öppna gränser och att folk från usla länder söker sig hit för att få det bättre. Det förstår jag och har inga problem med. Problemen är vilka som kommer och vägrar integrera sig i vårt samhälle. Nu ser vi fler och fler texter
  på arabiska och förvandlingen av Sverige till ett arabland pågår för fullt.

  Vi måste gå ur EU till varje pris och min förhoppning är att England visar vägen ut.  SvaraRadera
 6. Många förhoppningar tillskrives Englands fina folk deras drottning är på hugget mot EU.

  SvaraRadera
 7. Eu har ställt till det och deras lösning på krisen har vi inte sett resultatet av ännu.
  Hur kan man lita på ett land som Turkiet, ett mena land? Alla miljarder som krävs och ser sin chans till många fler dessutom.

  SvaraRadera
 8. Och alla inom EU inklusive den inkompetenta Löfvén är glada över beslutet med Turkiet...ett lysande avtal med Djävulen...men det är det ingen som vill förstå..!!!
  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart står även Löfvén i bara kallingarna. Allvarligt tror jag nåt är galet - så här dumma i bollen kan inte ens EUs politiker vara.

   Radera
 9. Jo men Carina så dumma är EU gubbsen som tror att dom har löst problemen, nu har dom skapat nåt förfärligt.
  Stefan H. bra beskrivet, ett avtal med djävulen.

  SvaraRadera