tisdag 22 mars 2016

Merkel, EU, Reinfeldt och Löfvén har dragit död och förintelse över Europa.

Mitt hjärta har spruckit idag - det går inte att laga.

Varför måste dessa oskyddade och oskyldiga européer dö, varför måste Europas människor utsättas för krig, och plågas under denna bestialiska islamistterror?

För att de vänsterliberala har förföljt, spottat och misshandlat alla oss som i minst tio år varnat för just detta. För att beskäftiga och aningslösa "rättänkande" har satt sig på dom högsta hästarna och röstat för att vi har råd, vi har plats, vi är rika, vi måste hjälpa alla - med betoning på alla -  det är "trist" utan islamisering.... Ta ert satans snömos och stoppa det nånstans, och begrip att det är ni som har våra offers blod på era händer. 

 Öppna gränser - fri rörlighet - inga som helst kontroller. Det fanns ingen måtta på den härskarlystna idiotin. Hur många har drunknat på grund av eurokraterna och deras "goda" anhangs storhetsvansinne. På ett blink skapade Merkels EU oceaner av otrygghet, död åt kristendomen och våra sekulära liv, våra kulturer, vår dyrbara fred, och har gjort våra länder till ett nytt barbariskt mellanöstern.
11 kommentarer:

 1. Kan det möjligen vara "Fredens och Kärlekens religion" som på detta sätt visat sin omtanke på flygplatsen???
  Eller kanske en fanatisk miljömupp som ogillar när folk flyger??
  Your guess is as good as mine...

  SvaraRadera
 2. EU har blivit en slasktratt för mänsklig andrahandssortering. Mördare, väldtäcktsmän, terrorister och systemutnyttjare har frikort i hela Europa. Den insatts som skulle skulle behövas för att stävja allt detta skulle gränsa till öppet krig.

  EU är och har aldrig avsett för folkvandringar från tredje världen. Det vi ser idag är symptomen på ett galet projekt som tappat greppet.

  Samtidigt kämpar PK:s sista utposter, svenska vänstern, galna liberaler och gammelmedia, som vansinniga för att försvara det som skadar och dödar oss.

  Majoriteten måste börja göra sig hörd. Vänsterliberalismen har allt för länge fått sätta agendan och påtvingat oss, majoriteten, sina idéer. Under hot, mobbning, vilseledning och våld har vi hukat oss men nu är det slut på det.

  Minns offren idag och minns vilka som är delaktiga i detta avskyvärda dåd.

  El Presidente

  SvaraRadera
 3. Träffsäkert uttalat, Carina-Fina !

  Instämmer till punkt och pricka. Om det finns någon rättvisa kvar så infrias en het önskan. Den att en dag få se Reinfeldt, Löfven, Romson samt ett antal personer till, få stå inför riksrätt och sona för vad man tillfogat vårt land.

  SvaraRadera
 4. Samtidigt sitter de som deltagit i besluten om fri öppen import av Islam,instängda i EU`s prunkbyggnad i Bryssel.Dessa förrädare vet nu inte hur de skall taga sig från Bryssel,till sina hemländer...Stackars satar kanske missar de nu sin påskledighet !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låt dom sitta instängda och begrunda vad som hänt. Varför har vi så många fientliga mördare i Europa och varför vill dom utplåna oss? Miljonärerna i EU skulle aldrig ifrågasätta sig själva.
   Open doors är mord på Europa.   Radera
 5. Vi vet ju att islamister avskyr allt som är i tiden. Trots det älskar dom att använda sina mobiltelefoner, kameror och andra moderniteter.
  Död och förstörelse roar gangsters.

  SvaraRadera
 6. Valdemar råkade läsa martin jarminders inlägg om händelserna i Bryssel (skånska dagbladet )naturligtvis kan hon inte låta bli att nämna blonda rakade terrorister hur många sådana finns det hos IS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är mycket annat som förtiges i Absurdistan.
   Ex-vis hade ryska säkerhetstjänsten varnat Belgien för dessa tre vitryska terrorister.
   Tydligen kom uppgiften från fel väderstreck
   eftersom man struntade i varningen.De tre åkte via Ulm i Tyskland,in i Belgien redan i slutet av februari.Ryssland gav därtill även ut namnen på dessa Islamister.Nu fick vi se vad denna försummelse kostade.

   Radera
  2. EU vet allting bäst, det är därför Europa strålar av trygghet, framgång och säkerhet för medborgarna.

   Radera
  3. Det finns stora IS-träningsläger i Pankisidalen i Georgien som Ryssland har varnat för, vi kommer säkert att hitta någon undanskymt träningsläger i i en avlägsen dalgång i Sverige...!!
   Stefan H

   Radera
 7. Världens bästa plats för träningsläger, massa tomma fält och åkrar.....

  SvaraRadera