måndag 6 september 2021

Det hände sig i den gamla lärdomsstaden Lund att två icke-självförsörjande "grupperingar" slog sönder varandra och stan för dyra pengar.

SVT-svenska - "Grupperingar" = 2 klaner som slår sönder allt och alla.

Sverige har bjudit in hundratusentals barbarer som måste visa sin manlighet genom att slåss, våldta, döda, råna och förnedra(inte arbeta). Det är inte deras fel, det är synd om dem säger regeringen och statsmedia.

Som väntat kommer Vänsterns ivriga förnekelser och pundhuvudfabuleringar. 

Ingenting är viktigare för våldsvänstern än att påvisa att ALLA andra slogs och sparkades i Lund idag - UTOM invandrare. På flashback tar vänsterns islamistkramare strupgrepp på allt vettigt i tråden, och skyller allt på Lunds A-lagare, fotbollshuliganer och den urgamla barbariska svenska seden att samlas och dunka ner varandra.

Allt annat är ointressant, varför, vem, hur vi kan få stopp på detta eskalerande och hitflyttade vardags-mellanöstern-våld.

En vänsterstörd ärthjärna skriver: 

-Vissa här ojar sig över att "nu har det kommit till Sverige också", som om det skulle ha något med invandring att göra. 

Då vill jag visa att sådana här offentliga holmgångar med dussintals personer inblandade har varit så vanliga i Sverige genom alla tider så att det till och med förevigats i visor och skönlitteratur. 

Som bevis för svenskens aggressiva våldskapital lägger ärkenötet ut texten om Balladen om det stora slagsmålet på Tegelbacken, som hände 1903.

!!!

Vi vet att när det slutligen kommer fram fakta på alternativmedia, då dyker vanelögnaren Morgan Johansson och hans storögda hejarklack upp och ropar i kör: 

- Det är vårt fel. Det är vi som gör dem fattiga och att de drabbas av socioekonomin.






2 kommentarer:

  1. Skicka dit skräckkärringen Märta S så får hon hålla tal och lovprisa invandringen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon får väl ta å sjunga klassikern "We shall overcome" som Birgit Friggebo och Carl Bildt gjorde back in The day, för att kunna blidka å lugna dessa hetlevrade "grupperingar"!

      Radera