måndag 26 augusti 2019

Löfvéns samhälle är så ruttet och maskätet att kriminella avrättar en mamma med baby mitt på dan.


Morgan Johansson twittrar: Vilka fega och avskyvärda odjur som ger sig på en nybliven mamma. Nu sätts alla tillgängliga resurser in för att gripa gärningsmännen så att de kan låsas in. De ska jagas till världens ände om det behövs. Kallblodiga mördare kan inte få gå lösa. - >

NN1: -Håll käft Morgan! Du har skapat detta samhälle, avgå kronidiot!

NN2: - Ni har tappat kontrollen och fyller dagligen på no go-zonerna med nya välfärdsmigranter utan humankapital men med ett rejält våldskapital. Det är ert fel att det här händer. SD har varnat för samhällsutvecklingen sedan de kom in i riksdagen, men det har ni blundat för.NN3: - Du Din nihilist har aktivt monterat ner rättsväsendet de senaste fem åren och sörjt för en import av mer än en halv miljon funktionella analfabeter från jordens mest underutvecklade länder. Redogör med egna ord varför Du ens är värd vårt förakt.


NN4; - VI RIKTIGA ÄRLIGA SVENSKA MEDBORGARE SKA JAGA DIG + DITT LANDSFÖRRÄDARPACK TILL VÄRLDENS ÄNDE FÖR ATT NI VALDA ANSVARIGA UTSÄTTER VÅRT LAND FÖR KRIMINALITET OTRYGGHET BOMBDÅD MORD TERROR OCH DET ÄR ERA USLA AVTAL MED DJÄVULSK KVINNOFIENTLIG RELIGION MED SYFTE ATT UTROTA SVERIGE!


NN5:-Hörde en rysk diplomat som häpnade över att Sverige lyckats införadiktatur, utan att folket har något att invända.Lätt som en plätt, när alla med avvikande åsikter brunsmetas.

NN6: - Ja vem kunde ana.
 Importerar miljontals från kulturer med Medeltiden som ledstjärna. Och de kan inte förstå varför det ser ut som det gör i Malmö.

 NN7: - Löfvéns regerings plats i historien lär bli ett mörkt kapitel.5 kommentarer:

 1. Tror såldes NN7 enligt ovan att det bara är ett tillfälligt mörkt kapitel?
  Att det sedan rent utav ljusnar?
  Arma/e optimist!

  Ljungman Jansson

  SvaraRadera
 2. Tonald Drump2019-08-26 19:48

  Som sossarna bäddar får folket ligga så jag ber dig Morgan Johansson, ge fan i mina sängkläder.

  SvaraRadera
 3. Vilka fega och avskyvärda odjur...Borde inte Morgan fällas av HMF-lagen?
  Tänk om det varit en pensionär som skrivit det...Men, vissa är mer värda än andra...

  DGDFria

  SvaraRadera
 4. Men de "män och pojkar" som våldtar kvinnor, flickor och barn (20 per dygn) jagas inte till världens ände, buras inte in och blir de dömda får de endast skrattretande låga straff. De våldtagnas liv blir förstörda och familjerna får kämpa med att gå vidare i livet. Nej, se nu till att få slut på skjutningar, våldtäkter och andra terror-handlingar. Det skulle Regeringen ha gjort för länge sedan

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att slut på det behövs kraftfulla åtgärder. Betvivlar att vår regering vänsterhänta med C och L vågar stöta sig med sin valboskap. Det behövs en stark man/kvinna till det. Nej det ser hopplöst ut för vårt land.
   Dgdfria

   Radera