söndag 31 juli 2016

Islam = Nazism. Det vi ser idag är skrämmande likt det som hände på trettiotalet.

Hakan Lindgren, FB:

-"Svenska regeringens undfallenhet för Islam påminner väldigt mycket om det som hände i Sverige under andra världskriget då yttrandefriheten inskränktes rejält, de som kritiserade Nazismen öppet riskerade att bli fängslade i något av de 14 koncentrationsläger som fanns i Sverige på den tiden utan rättslig prövning , Tage Erlander var högste chef för dessa läger.Regeringen gav media en direkt order om att inte kritisera Nazismen.

Det vi ser idag är skrämmande likt det som hände på trettiotalet. Media riktar ingen kritik mot Islam trots att alla vet att det är just Islam som ligger bakom den terror vi ser i Europa och resten av världen idag . Tvärtom så försvarar man denna våldsideologi med näbbar och klor.
Stefan Löfven och Margot Wallström uttalar sig offentligt om att vi respekterar Islam. Vi respekterar alltså terror och Sharialagar idag 2016?
Vi respekterade Nazismen på trettiotalet.Vad är skillnaden?!"

8 kommentarer:

 1. Det finns en oändlig skillnad mellan Islam och nazismen. NSDAP existerade mellan 1919 och 1945, fast först en bit in på 1930-talet som reell maktfaktor. Den person som föddes under nazifieringen eller i Nazityskland hade inte ens hunnit in i tonåren vid Nazitysklands fall. En klar majoritet av Tysklands befolkning hade en uppfattning om hur ett normalt land och en normal kultur fungerar. Växer du upp i ett muslismskt land har du och alla andra inte en susning om hur ett normalt land och en normal kultur fungerar eller ens ser ut. Tyskland återhämtade sig på några årtionden efter total förstörelse. Det finns inte på kartan när det gäller muslimer.

  SvaraRadera
 2. Om islam är fredligt så borde islamistiska extremister vara extremt fredliga,
  tänker Svenska prostituerade polituker från samtliga 7 riksdagspartier och agerar därefter.

  Häng med nu, det här är tungt (gemena as stavas med gemener):
  ”syriska nationella rådet” leds av en grupp medlemmar i bilderberg¬gruppen. fredrik reinfeldt, carl bildt och jonas bonnier är några av medlemmarna i denna hemlighetsfulla organisation.
  reinfeldt & bildt förordade att syriska nationella rådet skulle hålla styrelsemöte i Sverige eftersom Sverige är en av världens största bidragsgivare och ger över 110 miljoner till oppositionen i Syrien, (läs: de islamistiska terroristerna) som till stor del består av radikala islamister som bekänner sig till den så kallade wahabbistiska tolkningen av islam,
  2012 fick biståndsminister Gunilla Carlsson, efter att i turkiet ha avslutat ett möte med representanter för terrorstämplade syriska rebellgrupper, i uppdrag att skänka ytterligare skattepengar till den syriska oppositionen, nu skulle förskingringen kallas ”demokratibistånd”.
  Förhållandena kring detta är hemligstämplade.
  Svenska folket vet alltså inte att deras pengar för att stödja demokrati och mänskliga rättigheter i Syrien har gått till krafter som ropar efter mer vapen och bedriver terror mot folket, allt med Svenska politikers goda minne.
  Våra svinpälsar i regeringen använder alltså våra skattepengar/ynkliga pensioner till att underblåsa kriget i syrien, locka hit islamistiska rebeller och illasinnade bedragare och som grädde på moset låta oss, det Svenska folket, betala invandringsterrorn mot oss själva.
  I sviterna av detta förräderi beviljar mikael ribbenvik, generaldirektör och chef på migrationsverket, automatiskt permanent uppehållstillstånd till alla s.k. ”syrier” från bl.a. afghanistan, förenade arabemiraten, libanon, egypten och resten av mena genom att tolka Europakonventionen för mänskliga rättigheter på ett sätt som inget annat land gör.
  Först underblåser man konflikter i mena, sedan flyttar man konflikterna till Sverige och påtvingar oss ansvaret för fullständigt ointegrerbara mördare, religiösa fanatiker och otyglade sexualförbrytare….

  Så ruttet att man kan kräkas!
  De skyldiga har mycket att stå till svars för, även den nuvarande vänsterregeringen som ärvt förrädarrollen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Det är denna fakta jag efterlyser i dom stora tidningarna. Vilket irreparabelt svek mot Sverige och svenskarna. Frågan återstår:Varför?
   Har du svar på den också?

   Radera
 3. Tack till Carina-Fina som upplåter sin blogg för dagens sanningar.

  SvaraRadera
 4. Skilj mellan islamism och islam(vanliga muslimer:
  http://stigstrombergsson.blogg.se/2016/july/skvattradda-islamister.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det vanliga muslimer?

   Radera
 5. Skrämmande information anonym presenterar.
  Går det in i medvetandet hos folket?
  Svensson fortsätter att baka kladdkakor å inreda sina hem, omedveten om det stora bedrägeriet från dessa förrädare i Bilderberggruppen.

  SvaraRadera