måndag 25 oktober 2021

Efter SVTs propagandasömnpiller igår.

 Det mest lysande ur flödet idag:


7 kommentarer:

 1. En pangnyhet att patronerna laddas med rökfritt krut.

  SvaraRadera
 2. Snart ska 25000 samlas i Glasgow för att minska på koldioxidutsläppen. Väntar mig att mötet inleds med en rapport hur mycket koldioxid detta möte släpper ut. Denna fullständigt meningslösa jakt på koldioxid. I ljuset av världens klimathistoria är det meningslöst att prata om att katastrofala i vädret orsakas av människans aktiviteter.

  SvaraRadera
 3. Dessa så kallade experter kan föregå med gott exempel. De vore bra om de avstod från att skaffa barn då deras imbecillitet torde vara genetiskt överförd. Jag kan inte förstå hur den annars kan vara så stor.

  SvaraRadera
 4. Glasgow får den stora äran att se svenska byfånar som flyger till mötet.

  SvaraRadera
 5. Dessutom var det faktafel. Metan är inget problem och det är det som mest produceras av kor mfl. Metan är i och för sig en stark växthusgas, värre än koldioxid men har en nedbrytningstid på ca 8 år så metannivåerna ökar inte i atmosfären. Ur Wikipedia "Metan är en så kallad växthusgas och ökade utsläpp från främst olje- och gasutvinning anses vara en bidragande orsak till en förstärkt växthuseffekt. Metanet i atmosfären står för 0,7-1,6% av växthuseffekten.[2] Metangas bryts dock ner i atmosfären på ungefär 8 år och är därför en mer kortlivad växthusgas i atmosfären, och den försurar heller inte världshaven så som koldioxid gör.". Detta har jag även kontrollerat i andra källor. Detta faktafel förekommer hela tiden i debatterna.

  SvaraRadera
 6. FYI
  Foliehatten i Teckomatorp har gått bort.
  Första bloggbudet. Du skall inte missbruka någons namn eller taga hans eller hennes plats.
  Hoppas allt är väl Carina?

  SvaraRadera
 7. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
  Personliga lån (säkra och osäkra)
  Företagslån (säkra och osäkra)
  Konsolideringslån och många fler.
  Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig

  SvaraRadera