lördag 16 mars 2019

Leave means Leave.

 EU-länderna betalar mer i EU-avgift än vad många av länderna får tillbaka. Kan de som vill vara kvar i EU inte förstå var pengarna kommer ifrån? En del av "avgifterna" går visserligen tillbaka till medlemsländerna som stöd och bidrag, men - utan att de betalande länderna får ha synpunkter på var och hur pengarna spenderas.



Den fd UKIP-ledaren Nigel Farage leder nu britterna i protestmarsch mot veckans politikersvek, med början idag i  Sunderland. Mr Farage talade och betonade att om inte Brexit genomförs den 29e mars i år, så kommer det att bli ett ramaskri:

-"Folkets vilja är kristallklar, om politikerna kan trampa rakt över oss, då kommer vi att marschera och tala om att det går inte! Så enkelt är det.Alla vi som vill att GB ska vara ett fantastiskt land igen, accepterar att vi måste vara beredda att stå upp för det vi tror på och slåss för vår frihet och vårt oberoende."

De antidemokratiska rent-a-mob-grupperna bussade in från London för att hindra och förgöra som vanligt, men 17 miljoner brexiters måste kunna vinna den demokratikampen. 

Good Luck, säger jag.
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar