söndag 17 mars 2019

aftonbladets prao har varit ute med mikrofonen.


aftonbladet har idag en stor utfrågning av de SD-politiker som nu styr i sina kommuner. Frågorna är antingen ställda av en minderårig eller också av en vuxen med en spånig agenda.

aftonbladet: -"För första gången ska partiets politik nu prövas i skarpt läge. Det är nu SD ska bevisa att de klarar av att hantera ekonomin och omsorgen.
Misslyckas SD står väljarna redo att straffa partiet i nästa val. Nyfikenheten från både sympatisörer och motståndare är därför stor." 

Så aftonbladet lever i tron att det bara är SD som ska bevisa att de kan "klara av att hantera ekonomin och omsorgen"? Om aftonbladet ställde samma krav på övriga partier vid makten skulle kanske Sverige se bättre ut. Men aftonbladet har bara ett falköga - och det är bara riktat mot ett håll. Man kan nästan höra hur aftonbladet sitter och hoppar upp och ner på redaktionsstolen, och flämtar "hoppas SD misslyckas, hoppas SD misslyckas!!" 

aftonbladet lägger så in ett litet hot i artikeln, eller vi kanske ska se det som förhoppning, att om SD inte levererar, så "står väljarna redo att straffa partiet i nästa val". Vet inte aftonbladet att detta är demokratins spelregler som gäller alla, inte bara SD

aftonbladet avslutar med frågan:-"Varför behövs det språkkrav för att jobba inom kommunens omsorg?" 


Frågan är så dum, men här är svaret: -Vänta tills du blir gammal, sjuk, svag och inlagd på äldrevården där ingen talar svenska, ditt språk, då kommer du att begriåa.


4 kommentarer:

  1. Jag slutade, efter väldigt många år, köpa och läsa kvällstidningarna för fyra år sen, pga deras mycket propagandistiska skildring av invandringen. Minns att jag såg en gruppbild på dom som jobbar på AB. Där fanns ingen mångfald, idel etniska svenskar, med några få undantag. Därför frågar jag AB, måste man kunna svenska och vara svensk för att få jobba på AB.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En fråga de inte kan besvara, så de måste gå till angrepp istället.

      Radera
    2. Nu har både hotell och flygbolag slutat dela ut dagstidningar utan vill att man ska ladda ner dem i appar. Den enda del som varit bra i kvällstidningar, korsorden, suger i apparna och då får det faktiskt vara. Någon enstaka söndagsbilaga kan det bli för att slå ihjäl tid på flyget mellan maten och den obligatoriska stödvilan då de har bättre kryssmakare än korsordstidningarna. Jag sover i regel alldeles utmärkt på flyg och brukar vakna först när vi tar mark eller då värdinnan vill pilla i ryggstödet.

      Radera
  2. Tonald Drump2019-03-17 18:00

    AB vet att sju-klövern redan misslyckats och vill att SD också ska misslyckas.

    SvaraRadera