söndag 18 november 2018

aftonbladets Markus Larsson gör monument av Linnea Henriksson på en perrong som ingen längre åker förbi.


”Så mycket bättre” - jag har lyckligtvis missat vartenda program i år - men i gårkväll köpte Björn och jag krabba, god öl, och tänkte oss svenskt fredagsmys till lite TV-underhållning och musik.

Programmet var bedrövligt.

När ernman-wanna-ben Linnea Henriksson med vibrato på stämman började tala om den svenska "rasismen" (?) och att #metoo är viktigare än någonsin var det illa. 

Samma tröstlösa och stereotypa normgnäll som vi hört på SVT/SR/TV4 i vartenda "nöjesprogram" sen reinfeldts dagar. När vänsterhypokriten Henriksson sen tog sig till att falskyla ett slags melodi- då fick off-knappen bli kvällens räddning.

Nu till aftonbladets nöjesskribent, Markus Larsson:-"Men ingen lyckades bättre än Linnea Henriksson. Hon fick göra en av Stors tyngsta låtar, ”Svartskallar”. Originalet är lite som att ställa en handgranat på matbordet mitt under fredagsmyset." 

 

Vem orkar lyssna på Markus Larsson och Linnea Henriksson idag november 2018. 

De lever kvar i mörkrets yesterday då marxistfeministerna kunde skylla allt ont på vita män och odla fram den förhärskande offerkulturen.  

#metoo-feminismen gjorde starka kvinnor till offer utan egen makt. Och på den perrongen vissnar Larsson och Henriksson, tack och lov.

2 kommentarer:

  1. Äro I självplågare?
    Ni vet ju hur det tycks vara på radio och tv.
    Och lik förb-t !!!?

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Imorse kunde man på tv lyssna till den egyptiske författarinnan och läkaren Nawal El Saadawi (87 år). Hon läste lusen av islam, metod, media med mera. Moderatorn såg inte glad ut. Vilken kvinna.

    SvaraRadera