torsdag 16 november 2017

Varför i helvete ska Carola och Pernilla Wahlgren overrula statsministern och bestämma vilka illegala karlar som får stanna i Sverige?

Snart spricker deras fromma hjärtan. Och deras kinder med. 

Vad gör dessa viljesvaga hyperskenheliga mediekåta människor, när dom inte leker följa-john och blottar sig i blaskorna?

17 kommentarer:

  1. Är det bara typer som Janouch och Åsa Westerberrg som får vara "mediekåta"?

    Hela denna bloggartikel är vidrig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi behöver inga migrationsdomstolar. Kändisarna kan ta över deras roll. Kändisarna bestämmer vilka som har rätt att få asyl. Sen kan ju kändisarna också stå för kostnaderna. Läste en intervju (tidningen och reportrarna agerar som aktivister) med en av dom afghaner (familjen hade flytt till Iran) som fått avslag några ggr. Han sa att han blivit illa behandlad av iranierna. Reportern ville ha exempel på det. Då svarade "pojken" att om han inte skaffade knark till sin pappa fick han stryk av pappa. Och helt plötsligt hamnade han i ett knivslagsmål, och hamnade sen i Sverige. En annan afghan sa att hans föräldrar hade ett kontroversiellt äktenskap (förklarade inte mer) där talibanerna och släkten förföljde dom. Var tvungna att fly till Iran. Pojkens morfar, som var en mäktig mulla hotade dom. På nåt sätt kom hamnade också pojken i Sverige, resten av familjen blev kvar i Iran. För några veckor sen ringde pojkens mamma (fick inte veta var hon var) och berättade att dom var jagade av talibanerna och sin egen familj. Osv osv. I kändisarnas värld så har dessa asylrätt. Vad bra då att dom kan ta över migrationsverkets roll.

      Radera
    2. Sten Magnusson:
      Du verkar vara en som kan,vet och känner till det mesta kring/inom "Fjollträskets kändisvärld".För oss ute i landet som kan njuta glädjen,slippa era affischnamn en typ av för oss ren bonus.
      Eller som en av de dina "berömda idoler" skulle utropa,"Hallelulia" !
      Sedan är ju vår (inkl.Carinas) personliga uppfattning,om dessa linslöss fri.
      För normalbegåvade delen av Absurdistans befolkning en lättnad,att dessa 5:5-or alla tycks ha samlats på din hemmaplan !
      En grupp min avlidna hustru,brukade benämna "skaran av inbördes beundrare"..

      Radera
    3. Jaha och flaggskändarna på Medborgarplatsen då?

      Radera
  2. Den vidrige Sten Magnusson. Korrekthetens domare -dummare - har behagat döma i ett fall han inte begriper. Det är tack och lov skillnad på bildning, utbildning och journalistikbegåvning - och att nån gång kanske ha kunnat sjunga. När det gäller åsikter om svensk lag.
    Jag vill ha begåvad läsare, inte rapande paddor. Så dra dig baklänges.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
  3. @Sten M.., kan du besvara om Jonas Gardell, du, m.fl. kändisar har någon/några ensamkommande boende hos er. Gärna kompletterad med ersättningar de och eventuellt du uppburit för att vara god. Om Jonas vet jag att hen bor tillsammans med hen och har ett barn som är älskat men frånkommande. Hur långt sträcker sig din och kändisarnas godhet?

    Min gräns är passerad då skola, sjukvård, omsorg omprioriteras för välfärdsimmigranter. När polis och de rättsvårdande myndigheterna inte klarar av sina skyldigheter för att bevara rättssamhället.
    Min humanitära syn är inte världsledande, men kan sammanfattas till hjälp till självhjälp. På 1950-60 talet åkte volontärer till Israel för att bygga upp den zionistiska staten. Förövrigt den enda staten i mellanöstern som är demokratisk och en succe.

    Asylsökande ska, inte bör, åka hem och bygga upp sina hemländer. Gärna med biståndspengar som inte ska gå till svenska asylbaroner. Se tillbaka och begrunda succen av Marshallhjälpen till det sönderbombade Tyskland.

    Det är inget fel att vara "mediekåt" (ditt ordval). Katerina Janouch och hennes krönikörer är lysande. De vill få sina erfarenheter och åsikter framförda precis som du och jag. Kanske blev du tilltufsad i Åsa Westerberg inlägget?
    https://soldatmamma.blogspot.se/2017/09/asa-westerberg-frisorska-borde-fa-stora.html?showComment=1504639946443#c2452954410789684661

    Sten läs nedanstående m.fl.och fråga dig själv om du fortfarande är naiv. Löfven har bestämt sagt att vi, medborgare har varit naiva. Jag är det inte länge!
    Mässkalle

    http://katerinamagasin.se/det-ar-ett-varningstecken-nar-forskoning-av-sanningen-ar-viktigare-an-att-losa-problem/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för påminnelsen Mässkalle, Sten Magnusson är som en kinapuff på nyårsafton.

      Radera
    2. http://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com

      Radera
    3. Han har en skrattretande dagbok som karln gråter ut i och i vanlig ordning kallar alla nazister. Måste läsas 😂😂😂

      Radera
  4. Som det brukar sägas:
    Om de har ont i huvudet är det nog glorian som klämmer...

    SvaraRadera
  5. Klart att Gardell och hans finske grabbvän vill ha nya grabbar att tafsa på.
    Men att de så öppet går ut med det?
    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  6. Det är inte mina "kändisar"

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  8. Ett litet utdrag ur en blogg denna Carina-Fina inte kan komma åt.

    "Är det några som står för hat och skändar Sveriges rykte är det bl.a. de vidriga typer som 2017-08-19 stod och viftade med Svenska flaggan och sjöng Nationalsången på Medborgarplatsen i Stockholm."
    http://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com/En-vidrig-blogg-av-en-Carina-Fina-td40.html

    SvaraRadera