lördag 18 november 2017

Kör hårt Katerina!

Katerina Janouch: "Jag kommer från och med nu agera kraftfullt mot dem som utsätter mig för hatbrott och polisanmäla alla som kallar mig rasist, nazist, extremhöger etc. Vi är många som blivit brännmärkta som rasister, nazister, främlingsfientliga och hatiska av människor som fritt slänger sig med dessa uttryck, utan att ha någon som helst täckning för dem. 

De fyra personer jag därför idag anmält för hatbrott, förtal och trakasserier är #jagärhär-grundaren Mina Dennert, medieprofilen Ulrika Good, riksdagspolitikern (MP) Maria Ferm samt polismannen Nadde Ghzale.Jag börjar med dessa fyra. Jag har från och med nu nolltolerans mot denna form av angrepp."

Enough is  enough för länge, länge sen.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är så koonstigt. Alla som på något vis hängs ut som rasister, Fascister och nazister är människor som klarsynt ser att den invandringspolitik vi har skapar ett kaos. Men inte ett enda ord om socialdemokraternas tidigare handling. Till lucia 1989 tog dåvarande s-regering med partiledare Ingvar Carlsson beslutet att stänga Sveriges gränser. Sverige är fullt, sa man. Så jag tycker att S och media med för den delen borde ransaka sig själva i första hand och Aftonbladet borde stoppa S från att annonsera i tidningen. Då först ska jag tro att Sverige tar ansvar för tidigare beslut.

  SvaraRadera
 2. Katerina Janouch hycklar något vidrigt.

  http://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com/Hyckleriet-fr-n-de-som-forespr-kar-yttrandefrihet-fortsatter-td29.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka personer hyllar ni, herr Sten?
   En namnlista skulle ju säga en del.
   Vördsamt
   lille Jungman Jansson

   Radera
 3. Jag står till 100% bakom Katerina Janouch. Det räcker nu med hatet ifrån den onda sidan som är förklädda i godhet. DGDFria

  SvaraRadera