fredag 30 juli 2021

Vet ni vad jag är riktigt j.vla trött på?

På hjärndöda lågtstående barbarskitmänniskor som kommer till en vänligt sinnad demokrati, som ger skydd åt alla välfärdsturister och flyende - no questions asked. 

Som tror att de inte behöver visa sig anständiga, rara, normala, fredliga, ödmjuka, eller ens tacksamma mot dem som ständigt försakar allt -  ekonomi, egen välfärd, trygghet och säkerhet för dem.

Vem tror dessa hjärndöda heltidskverulanter att de är när de istället njuter av att förnedra, pissa på och ständigt spy på de som öppnat sitt land för dem. 

Det här går inte att acceptera längre. 

Vi var vita när ni valde att komma hit. 

En del av oss är män, andra kvinnor, en del unga andra gamla, precis som ni, så täpp igen, och börja respektera folket, språket, kulturen - annars fly någon annanstans med er odrägliga härskarattityd. 



Centerpartiets kommunalråd i Linköping, Muharrem Demirok, med ”ansvar för samhällsplanering och miljö”.

Samtal med samhället: 

-"En centerpartist i Linköping är trött… …på äldre vita män.

Såväl åldersdiskriminering, könsdiskriminering som rasism i en enda tweet. "

Lysande besättning Annie Lööf har i sitt parti! Grattis Centern!

3 kommentarer:

  1. Här på området har ett gäng bestående av bl a tre bröder ( kurder) eldat upp flera skolor. Och mycket mer. Skolan har satsat på dom, jag har haft en av bröderna som elev plus två systrar. Som tack för det har dom eldat upp skolorna. Och misshandlat, knivskuren och rånat. Fängelsedomarna är löjligt låga.Senaste tiden har dom setts samarbeta med nyanlända afrikaner. Bröderna och tre andra bröder( också araber) har härjat i över 10 år. Vi är så otroligt less dessa araber. Nyrekrytering sker hela tiden. Jag har sett tre imamer här på området, dom blir bara fler och fler. Det är en katastrofal utveckling. Jag har i mitt jobb som lärare haft invandrare från tidigt sjuttiotal och drygt 35 år framåt. Är pensionär nu. Jag vet väldigt mycket om hur lärarjobbet försvåras av alla dessa invandrare. Och jag har gott minne.

    SvaraRadera
  2. Det spelar ingen roll vad ni tycker och är upprörda över så länge S, MP med stöd av C regerar. Om ni tror att det blir en ändring så är ni optimister. Tåget har gått.

    SvaraRadera
  3. Hoppas att jag aldrig förlorar min förmåga att försvara mig mot idiotier, mot inskränkning av demokratiska fri och rättigheter. DDR finns finns inte längre. Det visar att man aldrig ska ge upp, hur hopplöst det än känns.

    SvaraRadera