måndag 19 april 2021

När ska det gå upp för S/MPs trollfabrik, att SD är fullt av kloka fd socialdemokrater.



En kvinna, Kerstin Samuelsson på GP, tog Peter Le Marc i försvar, det är rätt att avsky Sverigedemokraterna, och hänvisade mig till sin kommentar nedan:

- Läs gärna SD:s partiprogram där de förklarar vem de anser "tillhör nationen" och vem som inte gör det. Med tanke på att du inte tror på att alla ska tänka lika, menar jag. Läs avsnittet som börjar med "även de som fötts in i nationen"... Det är du och jag, mina barn, barnbarn och syskon. Vad händer med de som "byter lojalitet, identitet, språk och kultur"? Vet du hur man byter sin identitet?

------

Jag svarade i en ny kommentar på GP: -Titta dig gärna omkring i samhället som SD, som enda parti inte bär skulden till. Högsta skatter för usel välfärd, urusla skolor, dyrt el och kasst vatten, noll trygghet, noll säkerhet, barnarån, kvinnomord, dagliga grova våldtäkter, förnedringsnjutningar, tortyr, barngifte, månggifte, mord, kniv”stickningar” grymma brott mot våra äldre, bilbränder, fastighetsbränder varje natt, skjutningar, sprängningar. välfärdsbedrägerier, hot, terror, gratisliv för terrorister.....

Sånt fanns inte när Peter Le Marc spelades på radio på 80-talet.



Då blev det väldigt tyst från Kerstin Samuelsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar