söndag 7 mars 2021

Saker jag funderar på.

 Det här med människor från sharia-land, som väljer att bosätta sig i Sverige och sen begår brott, vad tänker de om svensk polis och rättsväsende? 

Många är är fostrade i att säger/gör man pip mot landets lagar  så döms man till 2000 offentliga piskrapp och minst tio års fängelse - och då talar vi fängelse. 


Men i Sverige kan samma människor lätt falsklarma polis för att sedan stena, provocera, spotta på, kalla polisen för horor, och vråla att de vill knulla deras morsor. Och ev få ett lindrigt straff med rabatt, fast oftast bara få veta att de ska lugna sig och ta en kopp kaffe.

Jag undrar, har svensk polis beteende-forskat och utbildat sig i, hur kuvade och tuktade män med denna brutala bakgrund, påverkas av att deras bestialiska våld och kriminella handlingar  plötsligt i vårt land möts av ett armband, eller någon som vill spela fotboll med dem? 

Det skulle jag gärna vilja veta? 

3 kommentarer:

  1. Vad har du förväntat dig av en svensk feministisk polis?

    SvaraRadera
  2. Ärligt talat tror jag att poliserna i allmänhet är skiträdda för dessa testosteronstinna MENA-män. De är helt enkelt rädda för att dö i även små skärmytslingar då de själva inte får använda sitt våldskapital för att stoppa våldsamma personer med utländskt påbrå. Se Barcelona-avtalet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får?
      "man tvekar ej, attack man gör!"

      JJ

      Radera