tisdag 23 februari 2021

Okänsliga Malin Novéns "folkbildning" måste ske utan mina pengar.


Magnus Ranstorp: - Studieförbund? Snarare bedrägeri-bankomater-


Att systemet är problemet avspeglas också i bedrägeriernas omfattning. Det rör sig inte om enskilda ”rötägg” – Ranstorp et al bedömer att omkring 60 procent av studieförbundens sammanlagda verksamhet utgörs av fiffel. Det motsvarar i så fall 1 miljard av de 1,8 miljarder skattekronor som Folkbildningsrådet förser studieförbunden med varje år – ”långt värre” än man tidigare befarat.
Siffrorna är fullständigt groteska och sätter systemets förfall i blixtbelysning. Det är dags att lägga ner Folkbildningsrådet.


Malin Novén, distriktschef för Ibn Rushd, debatt i GP:
- "Om Ibn Rushd förlorar finansiering och på så vis möjligheten att driva folkbildning bland grupper och områden som ingen annan når, förlorar staden en viktig samverkanspart i det gemensamma arbetet för en demokratisk och hållbar stad." 

----

"Det gemensamma arbetet för en demokratisk och hållbar stad..." Finns det bevis på att dessa vackra ord, faktiskt givit någon form av faktiskt resultat, vill man som betalare nyfiket veta.

 Jag blir nyfiken på Malin Novén, distriktschefen, som så kyligt visar noll sympati, medkänsla och förståelse för att miljarder  av svenskarnas skattepengar så grovt och ogenerat bluffas bort av "studieförbunden", utan tycker att det är smällar vi fodervärdar får ta för att hennes och andras medlemmar ska få gratis stimulans på andras bekostnad.

 ----

Kommentar på GP: - Ibn Rushd... Ett "studieförbund" som bjudit hit värsta sortens antisemiter och med uppenbara nära kopplingar till islamism mm. och som definitivt INTE verkar för ett demokratiskt samhälle. De skall INTE få ett enda öre av svenska skattebetalares surt förvärvade pengar ! Gå hem och läs på historien ! Det här var en av de värsta artiklarna jag läst på länge !

2 kommentarer:

  1. Ännu en femtekolonnare.Vi svenskar behöver inte Ibn Rushd. Märkligt att antidemokrater behövs för att det ska vara demokrati. Dom borde inte vara i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Det är tänkt att alla invandrare skall anpassa sig till svenska förhållanden. Varför skall det då tillåtas att studieförbund med islamistisk inriktning över huvud taget får finnas i Sverige?

    SvaraRadera