fredag 22 januari 2021

Varför släpar SVT alltid fram en korrupt tant som sitter och relativiserar det ohyggliga lidandet för barn som blir våldtagna.


SVT nyheter igårkväll: Barnvåldtäkterna ökar, men BRÅ menar att eftersom siffrorna är så nya "så har ingen djupare analys gjort".

Ändå bräker Stina Holmberg, forsknings- och utredningsråd på Brå:
– "I en tidigare forskningsrapport kom vi fram till slutsatsen att det mesta av ökningen beror på en ökad anmälningsbenägenhet."
Så smärtsamt förnedrande för alla dessa utsatta traumatiserade barn, att en tant på SVTsnyheter sitter och hävdar att det inte är lidandet som ökat utan "anmälningarna". Som vanligt då alltså.


Det enda den osäkra, och och i allt övrigt annat så svävande, den okänsliga chefstanten på Brå VET med 100 % säkerhet, är detta: -
-"Flyktingströmmen 2015 har inget samband med den stora ökningen av anmälda och rapporterade sexualbrott. En av förklaringarna till ökningen är att uppror som metoo har gjort att fler vågar anmäla och rapportera brotten."

Metoo? Det globala jippot är ju tack och lov sen länge bortglömt.
Holmberg är bara en betald propagandist. Precis som SVTs alla andra favoritexperter.

Aftonbladet: - Allt fler forskare stämmer nu in i kritiken mot Brottsförebyggande rådet, Brå.
Professor emeritus Sten Rönnberg kvalitetsgranskar Brå:s forskning. Han är mycket kritisk.
- Det görs så mycket dåliga undersökningar. Jag bara suckar över att nivån på ett sånt organ som Brå inte är högre.
Brå har inte gott renommé i forskarvärlden. Jag har granskat ett par tre rapporter och ingen av dem har varit någon höjdare, säger Sten Rönnberg. - De hade dragit en massa snabba slutsatser, utan att ha backat upp med ordentliga observationer och någon form av kontroll som man har i vanliga undersökningar. -


------ När ska SVT sluta låta barnen förminskas?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar