söndag 17 januari 2021

Efter 47 års politiskt misslyckande, nu ska Biden åtminstone lyckas med att sabba hela USA.

Nu ska det trampas på Donald Trump och på hans motto att göra America great again.

Joe Biden kommer att vara oerhört upptagen redan dag ett på sin presidentperiod, eftersom han lovade att riva upp alla Trumps beslut för att få röster i valet.

Bland Bidens löften är ansiktsmasks-tvång i hela USA, samt att häva hela förbudet för inresor från Iran, Irak, Libyen, Syrien och Jemen, som implementerades 2017, och att omedelbart återinträda i Paris Klimatavtal. 

Det är en ambitiös plan som kommer att ge medborgarskap till ca 11 miljonernya  illegala människor de första 100 dagarna. En plan som är ett direkt hot mot amerikansk arbetarklass. 

Noll gränser och gratis försörjning till illegala är ingen vinnare, och trots att reinfeldts och löfvéns Sverige och flera EU-länder är levande bevis på detta, så kör Joe Biden samma loserkoncept rakt in i bergväggen i 300 knyck. 

Sen när hela USA gått åt pipsvängen kommer Demokraterna att skylla allt på Trump, ty han har sett hur man gör för att enkelt behålla makten i EU.

5 kommentarer:

  1. Har läst ett brev som Klintan skrivit, i skymningstid, fyller snart 91 år. Där han bl a berättar om varför han inte röstade på Biden. Han sågar Biden jäms med fotknulorna, på ett sätt som bara Klintan kan. Han har en nytagen bild och en bild från Den gode, den onde och den fule. 56 år emellan. Ett fantastisk brev skrivet av en fantastisk skådespelare och regissör, och människa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det måste jag läsa, googlar nu. Har sett alla hans filmer, är ett stort, stort fan, jag var det långt innan Clintan visade sig vara extremt klok dessutom.

      Radera
    2. Hehe kan se det framför mig... du, spegeln, hårtorken och den berömda frasen "make my day,PUNK"

      Radera
    3. *go AHEAD and make my day PUNK!....PANG-PANG-PANG!!!

      Radera
    4. Har för mig att han stödde Bloomberg i det här valet!? Tyder inte på något större förstånd.

      Radera