söndag 18 november 2018

Annie Lööf vill bli den vänsterliberala EU-sektens drottning. Med Federley som kronprins.

Göran Eriksson, utdrag ur SvD/ledare: l Madrid träffades ett par tusen deltagare på ALDE:s kongress. Det är ett europeiskt parti som samlar i huvudsak vad vi i Sverige skulle kalla liberaler – i EU-parlamentets ALDE-grupp sitter både Centerpartiet och Liberalerna.

Och på Instagram minglar Annie Lööf i Madrid med Astrid Panosyan, en av medgrundarna till Emmanuel Macrons parti En marche. Panosyan höll enligt Centerledaren ett "otroligt inspirerande" tal om hur Macron vill att ALDE och En marche "ska samarbeta för att stärka liberala värderingar i hela Europa".

Annie Lööf har nu först fällt socialdemokraten Stefan Löfvens regering, och sedan stoppat moderaten Ulf Kristerssons. Även detta står i samklang med en del slutsatser som Centerpartiet drar av den politiska utvecklingen i Europa.


"När de traditionella partierna minskar växer nya krafter och när de traditionella politiska stridsfrågorna försvinner uppkommer en ny kamp om värderingar" skriver Centern EU-parlamentariker Fredrick Federley i en krönika i Hallands nyheter och fortsätter:
"Min övertygelse är att kampen i Europa står mellan en framtidsinriktad, hoppfull liberalism som står upp för medmänsklighet och tolerans, och en populistisk nationalism, byggd på främlingsfientlighet och misstro".

Annie Lööfs bombastiska demagogi tog över hela valrörelsen och fortsatte även efter: – "Jag är stolt att säga att när vi stod öga mot öga med hotet från från aggressiv nationalistisk populism – så var vi trogna våra värderingar och backade inte."  

Jag själv tackar Göran Eriksson för en synnerligen avslöjande ledare. Den kom i exakt rätt tid. 

Annie Lööf  har i åratal lyckats bygga upp hatet, polariseringen, och stämplingen av SD som ett förkrossande hot mot vårt land och folk. Det finns såklart ingen sanning i detta, det är bara Annie Lööf som gör som politiker historiskt alltid gjort, de använder sig av en oskyldig folkgrupp för att skrämma folket att lydigt underkasta sig  sekteristiska folkförförare. 


6 kommentarer:

  1. Macrom har ju problem på hemmaplan, gårdagens demonstrationer visade ju det. Annie L har ju verkligen visat medmänsklighet och tolerans mot dom dryga miljonen som röstat på SD.

    SvaraRadera
  2. ALDE---Annie Lööf Den Egotrippade eller betyder det något annat månne?

    SvaraRadera
    Svar
    1. TD får tio poäng för ALDE

      Radera
    2. Lite mer fakta om ALDE;
      http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/11/16/11574175-annie-loof-och-trilateral-commission/
      ALDE är inte mitt val.
      Mässkalle

      Radera
    3. Förvisso bakom Aftonbladet plus (betalvägg), men det räcker att se bildmontaget. Går Stefan med på detta är det fritt fall för Socialdemokraterna i nästa val. Centern tar ledartröjan i det vänsterdemokratiska blocket (v+s+c). Alde byter namn till Steffanie Löövfin.

      Nationalkonservativa blocket bestående av (SD+KD+M) får majoriteten (obs versalerna), när Ulf K, känner sig tvingad att lämna partiet p.gr.a sitt löfte till sina barn (blir ambassadör i Kina). mp+l ut ur Riksdagen. Tack och lov!

      Det oroväckande är anhörighetsinvandringen plus "stoppet" bort, när ALDE tar på sig Rödstruten som Stockholms, inte hela Sveriges krona.
      Mässkalle

      https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/0E8gqE/s-topp-oppnar-for-att-ge-bort-statsministerposten/promo

      Radera
  3. Federley var en av de mest drivande när det gällde att omvandla C till ett extrem-vänster-liberalt parti...
    Undra vad gamle Gunnar Hedlund tycker i sin grav?
    Om det går - han roterar nog för snabbt...

    SvaraRadera