torsdag 1 mars 2018

Vissen måndag, vissen tisdag, vissnare onsdag.

Idag knockades jag av en helvidrig huvudvärk, illröda kinder och feber, rinnande näsa, total utmattning, våldsam hosta, värk i hela kroppen och sårig hals.  

Stay away!


19 kommentarer:

 1. Virusar är arvsmassans sjörövare. Med hjälp av ett protein tar den sig in i en cell, stjäl kopieringsmaskinen och kopierar upp sig i några hundra tusen exemplar. Med ett annat protein tar dom sig ut ur cellen osv. Dom är som andra sjörövare inte att leka med. Hoppas att du har försvarsceller som kan ta kål på inkräktarna.

  SvaraRadera
 2. Fyyyyy, hade glömt hur försvagad man blir. Och hundarna är pigga som sjutton och kan inte hålla sig.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt att så små kryp (ryms ca 100000 virusar på ett knappnålshuvud)kan göra en så sjuk.

   Radera
  2. Otroligt! Man behöver en minibazooka.

   Radera
 3. Aj,aj ibland är livet jobbigt.
  Krya på sig lilla människa.
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Svea, det bästa med eländet är att det sägs gå över.

   Radera
 4. Önskar att du snart blir pigg och kry.
  Katten Plussan och Matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack till er, jag har aldrig längtat så efter våren! Hoppas ni klarar er!

   Radera
 5. Krya på dig Carina!

  SvaraRadera
 6. Får önska dig snar bättring Carina...Har själv klarat mig så långt i år,mot denna pest.
  Men så håller jag mig på behörigt avstånd,från alla misstänkta varelser i affärerna,och på gatan.
  För utomstående lär det se ut som ett Slalomåk !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så där har jag också sprungit! Efter att alla vänner hade drabbats, isolerade vi oss, fast på ICA kunde inte Björn låta bli smakgosaker som det bjöds på, tror det var nån skinka med gott bröd. Så allt är som vanligt Björns fel;-)

   Radera
  2. Tveksam om du kan beskylla Björn i detta fall.Tar man som ni två risken,att träda in i/på nya befolkningens inköpscentra, skall ni vara lyckliga,att inte än värre baciller gladde sig över friskt blod !
   Själv backar jag,när jag ser någon visa upp ICA`s kreditkort !

   Radera
  3. Sant. Det är dock annorlunda här i en liten stad mitt i Sörmland ser det tack och lov ut som i Ystad när jag föddes. Jag älskar marken här, går överlyckligt omkring och är bara salig. Så länge det får vara.

   Radera
 7. Aktar mig noga för smittspridare som finns lite överallt. Lider med dig Carina hopas du kryar på dig. Ena dagen är man halvdöd och nästa kan man vara döhungrig.
  Själv känns det som om djävulen slagit läger i min rygg. Har ischias med svåra plågor. Får se hur fysioterapeuten (f.d.sjukgymnast) kan hjälpa mig. Dög inte titeln sjukgymnast? Ingen svensk får ju vara sjuk länge förstås. Som pensionär borde man få bli sjukskriven och få extra betalt. Vården kostar enormt mycket för fattigpensionärerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elisabeth, jag längtar efter dagen när jag blir döhungrig, och kan resa mig upp utan skakiga ben och kallsvettning! Det är värre med din rygg. Har du nån bra läkare? Var sitter smärtan, vad är det dom tror att du lider av?

   Radera
  2. Smärtan sitter i ländryggen och i skinkans mitt. Kollat på övningar på internet, vill ju inte besvära vården men kapitulerar pga. ontet. Konstigt, promenera går bra (blodet cirkulerar) men stiga upp från sittande ställning är nästan omöjligt.Ajjjjjjjjjj. Äntligen har vi i norr fått lite värme endast -4 idag. Trevlig helg alla .

   Radera
  3. Ajj. Har själv lidit av inflammation i päronmuskeln, piriformus. Fast då hade jag så ont så jag inte kunde gå. Men hade världens skickligaste ortoped. Om du behöver? I Stockholm visserligen.

   Radera
  4. Päronmuskeln låter gott men gör ont förstår jag. Visste inte att en sådan muskel fanns och var den sitter den?

   Radera