torsdag 1 mars 2018

Jag har alltid gillat mellons David Lindgren.

Fast vissa tittare gör inte det, och skriver hatiska sms´ och mails till David Lindgren. Det är väldigt, väldigt idiotiskt och onödigt.


Men David Lindgren blir kinkig av att alla inte skickar rosiga beundrarbrev, och gråter nu ut i media, Christer Björkman himself ryter till i pressen mot de otacksamma och dumma tittarna, och ett helt koppel av stöttare finns -  med  den älskade hustrun i spetsen. 

Jag har själv lärt mig att inte hetsa upp mig i onödan, alla kan inte älska alla. Man får vara glad för de som rosar!

Men David Lindgren sjönk sen med värsta magplasket rakt igenom den tjocka mars-isen, för han sa sig var mest ledsen över att "de som mobbar honom på mobil och mail är äldre personer". För "äldre ska ju vara förebilder för unga."

??????????????? 

Hmmm. Skriver hatarna: - "Hej jag heter Malte och är 73 år, jag tycker du suger." Halloj, jag är född 1928 och tycker du kan dra nåt gammalt över dig!" "Buuuu på dig din gamle indian, släng dig i väggen, din skit, från Astrid pensionär."  

Så när han precis själv brutit ihop av att bli utpekad, så gör han precis samma sak mot en hel grupp äldre svenska människor. 

Tragiskt. 


7 kommentarer:

 1. Rolandz-Fuldans var ett uppiggande inslag i showen.
  Ha,ha,ha,ha.......

  SvaraRadera
 2. Mellon????? Att du bara orkar bry dej????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tittar med ett halvt trött öga, men vad jag bryr mig om är det nya öppna ungdomshatet och förföljelsen av äldre svenskar.

   Radera
 3. Mellon är som en babianröv! Färggrann och full av skit.

  SvaraRadera
 4. Tyvärr handlar mellon alltmer om HBTQ eller att göra "dubbel-sexan" med fingrarna (se Hollywoods satanism YouTube). Pridemellon handlar mer om programledarna än om själva artisterna. Tror att Svensk storhetstid inom Melodifestivalen är över vilket glädjer kabalmedlemmen nya VDn Hanna Stjärne SVT.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Kan inte förstå Christer Björkman, han är ju en vuxen man. Men bla-blaumgänget tycks ha förvridit hans sinne för musik, estetik och värdighet.

   Radera
 5. Kan någon förklara vad Fab Fredde gör i programmet...är han en nidbild av homo queer och allt vad de kallas. Jag blir inte klok på detta, han framstår som en parodi på dessa människor. Är det avsikten undrar jag?
  DGDFria

  SvaraRadera