fredag 2 mars 2018

EU chockade av president Trumps fräcka antiEU-beteende.

  Cecilia Malmström, EUs högste förblindade åsiktsdespot, är som vanligt putt på president Trump och alla andra som inte lyder EU.
Cecilia Malmström fattar inte hur USAs president understår sig att hålla löftet till sina väljare att göra America great again - begriper han inte att EUhöjdarna har annat att göra, t.ex att censurera européerna.

Hon är inte ensam. Trumphatarna oftast kvinnor i politiken och media, växer upp som giftiga svampar i jorden. 

Magdalena Andersson: - EU måste agera!! Ta inte vår slickepinne, president Trump!  

Donald Trump är som vanligt orubblig: "Handelskrig är bra!"  

SVTs utrikeskorrar tillhör dom största mobbarna:

Den utländska nyhetsrapporteringen om Sverige är "desinformation, lögner och överdrifter", enligt Erika Bjerström, utrikeskommentator på SVT. Det har gjort att norrmän och danskar fått en mer negativ bild av Sverige. Väldigt mycket "felaktigheter" kommer från USA sedan Donald Trump tilträdde som president. "President Obama avgudade Sverige" medan Trump är "en amerikansk president som kopplar ihop invandring och brottslighet i Sverige". Ironiskt nog så blir nästa nyhetsinslag: "POLISKONTORET I RONNA - SKOTTHÅL HITTADE"...

4 kommentarer:

 1. Cecilia Malmström, Margot Wallström och Alice Bah Kuhnke! Där har ni de tre farligste kvinnorna i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns många att välja på. Men du har rätt. Annie Lööf är på god väg.

   Radera
 2. Allt är ju enligt alla "korrekta" EU-kramare, Trumps fel.I dag skriver man i BZ,att han missköter sitt ämbete,och tillbringar 1/4-del av sin tid på Golfbanan !
  Märkligt bara att han under resterande tid hinner reformera hela USA....Skandalöst att han inte lyssnar till Absurdistans feminina experter !!

  SvaraRadera
 3. Trump kom som en överraskning. Det var inte meningen. Istället skulle fru Clinton haft presidentposten. Så var det tänkt. Då hade NWO haft lättare att få genomslag. Faran för det är dock inte över.
  /Mats

  SvaraRadera