torsdag 8 februari 2018

Vi - kritiker av den omstörtande svenska massinvandringen - har haft rätt hela tiden.Ledarsidorna  skriver: - Den svenska migrations- och kriminalpolitiken har under mandatperioden präglats av det som Paul Collier, professor i nationalekonomi vid universitetet i Oxford, klassat som ”Panikpunkten” i sin bok Exodus från 2013. Ängsliga politiker som inte vill ta i frågan i tid hamnar, när verkligheten kommer ikapp, i en situation och en psykotisk stämning där förslag läggs som inte alltid hänger ihop. Sverige befinner sig sedan 2015 i denna punkt, en punkt som kunde undvikits om den svenska debatten tillåtit kritiska frågor komma fram istället för att rasistmarkera dessa.

Migrationsöverenskommelsen 3.0, den där ljugande unga män får stanna under amnestiliknande former, är ett exempel på detta. Panik över att behöva hantera en högljudd opinion samtidigt med panik över ett system under stress pressar fram särlösningar som inte hänger ihop med övrigt förd politik. Paniklagstiftningen har fått kraftig kritik från Riksrevisionen.


Debattörer som Merit Wager, Tino Sanandaji men även ledarsidorna.se har inte haft fel på en enda avgörande punkt sedan 2012. Alla varningar för en mättnad i mottagningssystemet och arbets- respektive bostadsmarknad avfärdades av bland annat Aftonbladets och Dagens Nyheters respektive ledarsidor som rasistiska eller alarmistiskt populistiska.

2 kommentarer:

 1. "Gymnasieamnestin" är ju en enda stor eftergift till en gapig "refugeevänster".
  DE vill leka Goda - VI tvingas betala.
  Det mesta vänstertänket bygger ju på detta, att "nån annan" betalar!

  SvaraRadera
 2. kloka damen2018-02-09 10:18

  Vi är där nu i kollapsens land och kommer aldrig att resa oss. Vi är sargade i kropp och själ. Kvinnor våldtas misshandlas och mördas. Knarkgängen skjuter ihjäl varandra och andra som är i vägen, ingen vågar vittna.Vapnen flöder in i Sverige och tullen verkar inte hinna med och blundar. Dörrarna in i landet är bortmonterade. Välkommen alla som vill begå brott i det sjuka Sverige. Ekonomin sägs gå bra som en bitter tröst för fattigpensionärerna.Det vete bara fan eftersom pensionen sänktes istället för höjdes. Satan själv har inträtt och förgjort oss.

  SvaraRadera