fredag 9 februari 2018

Till feministtanterna som vill rädda män - flytta till Afghanistan - där finns massor!


Efter fyra razzior från gränspolisen, säger tanterna: ”Polisen gör det för att skrämma oss”. Tanterna säger att poliser smyger in bakvägen när de inte är hemma, tar mobiler och stänger in personer i sovrum. Efter fyra(oj!) besök från gränspolisen har Vian Delsoz och Eva Märta Granqvist tröttnat på "metoderna".


Gränspolischef Leif Fransson undrar om de befunnit sig i olika världar: Insatserna har skötts prickfritt. 

"Prickfritt", Leif Fransson, är enligt tanterna, att polisen inte kommer hem till deras illegala-män-gömma, över huvudtaget. Dom vill pyssla om och dutta med männen själva, i lugn och ro. Ni stör deras olagliga verksamhet. 

10 kommentarer:

 1. Läser på text-tv (en tung dag för dom) att Akilov var en fullfjädrad IS-terrorist, ingen ensamvarg minsann. Men fortfarande är det tyst från familjen Nujen. Akilov var förmodligen en IS-terrorist när dom betalade 85000. Finns säkert några tanter som är beredda att hjälpa Akilov.

  SvaraRadera
 2. Att betala svart är det lagligt? Eller har familjen Nujen en särskild gräddfil?
  Detta har jag inte läst att de blivit åtalade. Men om det går till IS går det väl regeringens väg...
  DGDFria
  Detta Galna land.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och systern Nujen tjänar multum på att hjälpa asylanter!! Både statliga betalningar och massor med svarta betalningar!! Men detta tar ingen tidning tag i!!

   Radera
  2. Finns det verkligen ingen i detta land som kan rycka i trådar när det gäller medias mörkning av de svarta Nujenpengarna till IS-
   massmördaren?

   Radera
 3. Dessutom hade han visum från Polen när han kom till Sverige (2014). Då borde han ha skickats tillbaka till Polen, men det gjorde inte Migrationsverket. När det gäller Akilov har Migrationsverket och svenska myndigheter och politiker gjort alla fel som kan göras. Han borde helt enkelt inte ha varit i Sverige. Och inte på Gotland. Mer och mer kommer fram om denna IS-terrorist. Och familjen Nujens tystnad är bedövande. Och medias undfallenhet är graverande. Ju längre tystnaden fortskrider ju fler hundar ligger begravda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man borde gå med berättelsen till utländsk media.

   Radera
 4. De metoder som används idag är verkningslösa. Det finns en stat som hanterat terrorister sedan 1948 som vi kan lära av. Vi kanske inte ska riva bostäder där man förvarat illegala immigranter, det räcker med att vräka innehavaren. Det torde radikalt minska lusten med att begå landsförräderi.

  SvaraRadera
 5. Straffet för medhjälp till brott bör höjas avsevärt och alltid ge minst 5 års fängelse som minimum.

  SvaraRadera
 6. kloka damen2018-02-11 14:46

  Låt gå gäller i Sverige låt gå till döds gäller också.Öppnar man dörrarna för råttorna väller dom in.Dom kör över och mördar som vore vi ohyra. Vi blir kallade otrogna, med rätt att dödas pga. våra värderingar. Sverige finns inte i mitt hjärta längre.

  SvaraRadera