tisdag 6 februari 2018

Pensionsräddarna, sa dom falska profeterna. Och gapflinar bakom ryggen på oss.

Gick ni på den lätte?


Varför ställs
Den stora invandringen från länder med låg utbildningsnivå kommer att fördubbla statens kostnader för grundskyddet i pensionssystemet. 
SVERIGESRADIO.SE

11 kommentarer:

 1. Det ekonomiska oket för skatteslavarna blir allt tyngre.
  Vi går under med brak & dunder.
  Mmm

  SvaraRadera
 2. Och det ganska snart befarar jag.

  SvaraRadera
 3. kloka damen2018-02-06 10:09

  Vi har redan gått under och kommer inte att resa oss. Vi är dom nya slavarna som ska bekosta massor som inte kan eller vill arbeta.Här i landet dubbelarbetar folk och sliter ut sig och jagas sen av försäkringskassan. Samtidigt kommer folk som måste lära sig läsa och kan slå dank precis så länge det passar.Agendan är att deras anhöriga ska komma och njuta samma goda liv.Vi betalar med allt högre skatter och äldre som vanvårdas och svälter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt enligt den djävulska planen som ondskans makter beordrat, och som de köpta asgamarna i EU:s parlament åtlyder utan ifrågasättande. Blodsven

   Radera
  2. Det enda rätta vore att ställa de som uttalade dessa ord inför rätta, det är ren lögn och förräderi, dom bör betala tillbaka vartenda öre till skattebetalare.

   Radera
 4. Staten har inga pensionskostnader utom för den egna personalen. Det är vi, pensionsandelsinbetalare, som är lurade upp på läktaren. Staten beslagtar varje månad ett belopp baserad på din lön, pensionsavgift, och vidarebefordrar den efter diverse administativa kostnader till dem som gått i pension. Samtida har staten, utan att fråga pensionsandelsinbetalarna, släppt in en massa utomstående i systemet som varken har betalat eller kommer att betala ett endaste öre till fonden. Resultatet är att den andel devalverats i proportion med antalet fripassagerare.

  Repatriera mera! NU!!!

  SvaraRadera
 5. Är det så svårt att förstå att ju fler som delar på kakan, ju mindre blir de enskilda bitarna?
  Är det mantrat "Vi är ett rikt land" som så slagit ut allt förnuft?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inget förnuft i detta, bara ren ondska. Katerina Magasin skriver en bra krönika idag "Frågan är varför regeringen i snabb takt ödelägger Sverige" Tyvärr ger den inga svar men ställer helt berättigade frågor.
   Ut med förrädarna...både politiker och folk som inte ska vara här. Vet inte om det är SD,s linje men det är enda alternativet i nuläget.
   DGDFria

   Radera
 6. Citat:"Det lönar sig att fortsätta arbeta efter 65.
  Från januari det år man fyller 66 får man nämligen lägre skatt på lönen än vad man får på en lika hög pension – vilket kan ge tusentals kronor extra på kontot varje månad.
  – Det är väldigt förmånligt, säger Monica Zettervall, pensionsexpert vid Pensionsmyndigheten."
  Monicas påstående är ingen lögn utan en uppmaning till dig att arbeta längre så att du kan försörja fler. Orsaken är högre skattesatser för pensionärer, för samma belopp, än för de som arbetar. Är det rättvist? Löfvens måtto var i Almedalem 2014; "Gör din plikt, kräv din rätt", som nu är modifierat till; Gör din plikt, flyktingarna behöver dig.

  Att sedan den som går i pension får sin pensioninkomst sänkt i takt med att fler ska dela på kakan gör ingen glad bortsett från de som aldrig arbetat utan kommer hit som anhöriga. Blir dj...a arg över alla snyltare.
  Mässkalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller: - ”Gör din plikt- dom nya kräver sin rätt.”
   Kan det här verkligen hålla? Får ett system missbrukas och misskötas såhär åt helvete?

   Radera
 7. Vi har aktivister (mestadels kvinnor) på alla myndigheter, på alla nivåer, överallt Och alla gör allt för att dom s.k. nyanlända ska favoriseras. Det är egentligen obegripligt hur det kunde bli så här.

  SvaraRadera