måndag 12 februari 2018

Hur länge ska vi behöva palla Anna Hedenmos tröttsamma katt-och-råtta-lek med olika offer för att nå sitt never-ending hata-SD-moment.Agenda. 

Anna Hedenmo, överlägset och nedlåtande: - "Centerpartiet har reagerat mycket kraftigt på Ms nya politik med ordning och reda i migrationspolitiken, Cs partisekreterare säger ATT - NI - GÖR INVANDRARNA och INVANDRINGEN - TILL -KOLLEKTIVA SYNDABOCKAR för en rad problem, ganska hårda ord det där!!"


Elisabeth Svantesson: stressat,  harigt, och ursäktande: - bla-bla-bla, blablabla.

AH beskt raljerande: - Men....vad tänker du när han säger..... - "SYNDABOCKAR"?

ES, hovsamt:" blabla-bla, respekterar C, bla-bla.bla vi är alliansbästisar blabla."

AH: avbryter: - "mmmm, du - på sistone har det ju talats om svartmålning i landet, vi ska se en liten bit från en kampanjfilm från Göteborgsmoderaterna."


Film visas som beskriver hur ljuvligt underbart det var att leva i Göteborg före, och skräcken och raset av civilisationen efter massinvasionen av icke integrervilliga invandrare.

AH:-  Om man tittar på det här så tänker man att Isabella Löwin har rätt om "svartmålningen". Svepande gest med handen, lyft ögonbryn och krökt överläpp.

ES.nervöst - "Problem, måste se, blablabla-bla, vi menar inget illa, blablabla, vi är inga sverigedemokrater!!"

AH: -"Men..., är det seriöst att ge denna bild av en HEL stad?? Förr var det idyll - och nu har det gått utför med ALLT??" Ögonbrynen lyfta menande upp till hårfästet.

ES, kryper ihop i stolen: -"Problem, vi ser....men absolut, mycket funkar blablabla."

AH:- "En annan sak om den här filmen, här pekar man på en sak som har FÖRSTÖRT Göteborg, och då räknas det upp sånt som härrör från invandrartäta områden, dödsskjutningar, bilbränder...JIHADISTER nämns också. (-anklagande-)Vad vill ni moderater säga med den här uppräkningen?"

ES ängsligt hopkrupen: - "Problem...inte sett filmen...löööösningar, blablabla."

AH: -"Men, när man ser det här då, när man ställer det gamla idylliska Göteborg, mot dagens, då är det liksom bilder som för tankarna till invandrartäta områden - det tror jag inte att jag är den enda som tänker när jag ser det här, ligger det inte nånting i Centerns kritik, att ni gör invandringen och invandrarna till kollektiva syndabockar för en rad problem."

ES räddhågset: "Det är inte vårt syfte, inte alls vårt syfte, förlåt."

AH: -"Men." Stirrar Svantesson i ögonen:- "Men, varför var det så länge sen man hörde moderaterna tala positivt om invandringen??"

ES försöker lyfta upp sig: - "DET HAR JAG GJORT I OTROLIGT MÅNGA ÅR - jag har vidöppet hjärta, blablabla förlåt. Det är många som kommer till Sverige och går till jobbet varje dag blablabla."

AH: - "Men ni talade ju väldigt mycket förr, under allianstiden, och under fredrik reinfeldt, att Sverige behöööööver massor med människor för att klara välfärden - på sikt- varför nämner nin inte det längre??"

ES kämpar på:  -" Det säger jag ofta, blablabla, förlåt, vi är inga rasister."

AH iskyligt: - "Inte nu på sista tiden, så hörs inga såna utspel." Huvudet förklenande på sned: " det inte viktigt att göra det? Det är lite grand det jag är ute efter."

ES viftar med armarna: - "Problem....blablabla, nyansera bilden...blablabla. Vi VILL hitta lösningar, inte SVARTMÅLA som sverigedemokraterna......" (snörper äcklat på munnen).

AH segervisst: -" Efter den här filmen säger många, att nu är dom så lika, sverigedemokraterna och moderaterna - är det GODA nyheter för dig?"(von-oben-blick).

ES krymper ytterligare: - "Vi KAN bli tydligare, förlåt, för Sverige VILL alltid hjälpa en trasig värld." Gestikulerar och fladdrar.

AH belåtet, med kniven på ES´s strupe: - "Men. Att ni skulle vara lika sverigedemokraterna, vad tycker du om det?"

ES: "Jag KAN det här." Händerna igen. "Jag har debatterat det här innan sverigedemokraterna kom in i riksdagen...!! Förlåt. ALLTID. MIN DRIVKRAFT."

AH avmätt:- " Är den här filmen och den senaste tidens utspel, ett sätt att ...vinna över de väljare som gått över från moderaterna till sverigedemokraterna?"

ES reser sig på tio: - "Vi har LÖSNINGAR! Rösta på oss."


AH arrogant: - "Men då skulle man kunna säga att den här filmen då....pekar segervisst med tummen bakåt, bara svartmålar. Och inte pekar på så mycket lösningar....."Illa dolt flin.

ES försöker in i det sista att övertyga : -"Jag har inte sett filmen. Pekar på lösningar, det försöker jag göra varje dag i politiken."

AH, matchen är över: - "Elisabeth Svantesson, tack för att du kom." Bläddrar förstrött i papper, och vänder bort blicken.


12 kommentarer:

 1. Jag ser fram emot en intervju med familjen Nujen om pengarna dom betalade till IS-terroristen Akilov. Imorgon börjar ju rättegången mot Akilov.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ens skatteverket verkar ha reagerat på den svarta utbetalningen till terroristen! 85.000 för två veckors "jobb" !! Det ligger mer än en hund begraven här!

   Radera
  2. Nyheter Idag...Skatteverkets expert: Nûjen har som byggherre ansvar för utbetalningarna till Akilov. Resten kan jag inte läsa är plusartikel. Men det kommer säkert mera om detta. Få se när MSM vaknar.

   Radera
  3. Det var dom bästa nyheter jag hört i mannaminne. Och fegjournalisterna? Har dom fortfarande vänt bort kompisblicken?

   Radera
 2. Glöm terrorn i Stockholm vilket endast var en drill-övning, en psyop för att skrämma upp allmänheten. kanalen "PeekayTruth" avslöjade det hela elegant vilket ledde till att hans kanal blev avstängd av Zuckerberg på YouTube:

  Här är en video som finns kvar på tuben

  https://153news.net/watch_video.php?v=6BD4HUG24BNS&play_list=25

  SvaraRadera
 3. kloka damen2018-02-13 07:46

  Reinfeldt och hans undersåtar styr, regerar med hatet i ögonen mot SD och den intelligenta vältaliga Jimmie Åkesson.Kallar SD och dess väljare för nazister och rasister.
  Reinfeldt försvinner direkt efter valförlusten som hin håle. Tackar min gud för det om han finns.
  Hatet mot SD från alla andra räddhågade partier fortsätter i spåren efter Reinfeldt.
  AKB. kämpar på men duger inte och Ulf Kristersson tar över ledarskapet men även hela SD:s politik. Han höjs till himlens höjder och ex moderater går på niten, återvänder till moderaterna med hopp om sänkta skatter också. SD politik är nu också moderaternas. Ska vi ge igen kalla moderaterna för nazister och främlingsfientliga? Eller rent av tjuvar? Elisabeth Svantesson har svårt att ta sig ur och tillrätta lägga. Söker lösningar säger hon. Vilka kan man undra? Sprätten Kristersson tror jag inte ett dugg på, stor i käften .....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det mest skrämmande är dock att Reinfeldt på intet sätt försvunnit ur svensk politik. Han finns i M:s bakgrund och har så vitt jag förstår fortfarande rätt mycket att säga till om i M:s politik.

   Radera
  2. Ja Raymond det är mer än skrämmande. Envis som satan själv, vi vill inte ha honom. Han som sargade Sverige och orsakade oss medborgare ett svårt liv i det förra så trygga Sverige.

   Radera
 4. Jag såg/hörde detta inledningsvis, men zippade över till något annat.
  Det hade varit bra för Svanteson om hon varit mera "kaxig" och kanske höjt rösten mot Hedenmoskan något. För Hedenmo ska väl inte så öppet ta ställning. Även om man vanligen gör så på SVT, så är det väl inte mer rätt för det. (Var det inte Hedenmo som närmast grät i rutan när Trump vann?)
  Mats (Malmo)

  SvaraRadera
 5. Hade väldigt roligt av din sammanfattning. På pricken rätt. AH är en liten iller och ES fladdrade bort sig fullständigt. Din beskrivning var klockren :)
  DGDFria

  SvaraRadera
 6. Anna Hedenmo har mängder av negativ utstrålning.
  Därför undviker jag att se hennes illvilliga TV framträdanden.
  9 september

  SvaraRadera