torsdag 22 februari 2018

Får det va en kopp kaffe?


Just nu sitter cirka 150 särdeles iskalla och empatilösa islamister i tyska fängelser och vållar kriminalvårdspersonalen enorma problem. Tusentals liknande personer väntar på att få sina domar, och det ser ut som om åtskilliga hundratals, kanske t.o.m tusentals extremister är på väg "hem" från Syrien, larmar tyska fångvårdsmyndigheten.

»Vi räknar med en regelrätt tsunami av extremister in i våra fängelser«, säger delstaten Hessens justitieminister. Tyska delstater slår larm: »Vi kan inte längre klara att hantera islamistiska extremister i våra fängelser, dom är för farliga.« 

En av dem spred skräck redan under rättegången genom att kasta lagböcker runt sig i förakt för det västerländska  rättssystemet, och sa att den enda lag han rättade sig efter var sharialagar. Och enligt sharialag har han full rätt att angripa poliser och alla andra som inte visar Profeten Mohammed respekt.

Han är av de 150 extremt farliga islamistiska fångar, som de tyska delstaterna nu ber att få hjälp av regeringen att hantera, situationens allvar ökar med de många som väntar.I Nordrhein-Westfalen har man etablerat ett center, där man utbildar fångvårdspersonal i kulturell förståelse, och i Hessen arbetar man intensivt med att utveckla »avradikaliseringsprogram«, så fängelsetiden kan användas till att göra dessa farliga personer mindre farliga.

 Skicka dom till Sverige, vår kriminalvård är redan experter på kulturell förståelse, och att "värna om en human människosyn och om klienternas integritet och rättssäkerhet". 

Puss och kram!


 

 

3 kommentarer:

  1. Vad gäller islamister och islam så är den västerländska stupiditeten helt makalös.

    SvaraRadera
  2. En polischef in Göteborg sa att flera av dom som återvänt efter att ha stridit för IS mådde dåligt. Och att dom skulle få hjälp att få vård så att dom skulle må bättre. Är det så polisen behandlar fullfjädrade terrorister så ser det verkligt mörkt ut för Sveriges framtid.

    SvaraRadera
  3. You ain´t seen nothing yet.

    SvaraRadera