tisdag 20 februari 2018

En fråga till politikerna, medias maktelit och det förvridna svenska folket.

Akilovs mål: "Ville döda svenska medborgare" | 

Till vårt land kommer religiösa och kriminella förtryckare för att leva på folkets ihoparbetade pengar, dom får våra bostäder, gratis skola, vård och tandvård, flertalet kvinnor lever på barnbidrag utan att lyfta ett finger, dom bränner upp våra bilar, våldtar, skadar för livet, och mördar våra flickor och kvinnor, dom rånar våra äldre, barn och alla som vistas ute, hotar, hatar, spränger, skjuter, misshandlar våra poliser, ambulans- och brandmän och förbrukar all vår välfärd. Dom föraktar allt svenskt och vägrar leva som vi orena och otrogna. Osv, osv, osv.OCH - så tycker den mäktiga idioteliten och dom blåsta prettosvenskarna - att det är VI som är rasister, nazister och främlingsfientliga.

3 kommentarer:

 1. Akilov vill döda oss otrogna för att vi inte vill ha ett kalifat. Det är en oerhörd skandal att denna jihadist inte blivit utvisad. Fortfarande så vägrar familjen Nujen uttala sig. Och det blir ju inte lättare nu när vi får veta vilken fullfjädrad IS-terrorist Akilov är. Han är bara besviken över en sak, att han överlevde terrordådet,för nu går han ju miste om alla oskulder i paradiset. Väntar på att statsministern ska säga nåt om Akilov. Eller dom som höll tal på den märkliga demonstrationen som hölls dagarna efter dådet.

  SvaraRadera
 2. kloka damen2018-02-22 06:41

  Sverige är överfullt av folk som avskyr vårt levnadssätt. Våra pengar har dom inga problem att ta emot. Det är ju han ovan där som bestämmer.

  SvaraRadera
 3. 87an tycks gilla Akilov,de värnar ju
  mördare,våldsverkare,våldtäcktsmän.
  Lille Svensson har förvisats till
  slavarbetarna.
  Svensson

  SvaraRadera