torsdag 8 februari 2018

Det kostar att vara på topp.


Så här låter det när det svenska samhället raseras. På känslolös nysvenska.

Politikerna avsätter mer pengar för att "skapa trygghet" i Malmö. Nära 25 miljoner går till "ökad tillsyn" av den svarta ekonomin och till trygghetsvärdar.

Förra året avsattes 50 miljoner för "trygghetsarbete" i Malmö, pengar som bland annat användes till "ökad tillsyn" av "olovliga verksamheter av tjänstemän från miljöförvaltningen, räddningstjänsten och stadsbyggnadskontoret".
Patrullerna är "delvis ett arbetsmarknadsprojekt" där långtidsarbetslösa "åtgärdsanställs". De rör sig i områden i Malmö och städar och "åtgärdar skadegörelse" och är samtidigt "ambassadörer" för staden.

En miljon kronor slutligen går till "det preventiva värdegrundsarbetet" i stadens skolor för att förhindra kränkningar, våld, mobbning och radikalisering.


Det kommer att komma mera, lovar kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S). Det finns mer pengar där dom här kom från! Och den enda nyttan med alla miljonerna blir i vanlig ordning att några "ambassadörer" ev blir lite glada en stund.

Det är ju trots allt bara lika lite som det svenska dårskapets försvarspolitiker tycker att ett par militära helikopterflygningar får kosta. Alltså bara peanuts, för de som slipper betala.

7 kommentarer:

 1. Om det är nåt politiker är bra på (speciellt sossar) så är det att slösa med skattemedel. Och för det mesta på värdelösa projekt. Men det ger ju jobb åt kompisar. Dom borde tänka på att det är vi skattebetalare som betalar deras löner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Politikerkulturen är att inte ha en aning om var pengarna kommer ifrån. Dom tycks tro att det är deras, och att det aldrig tar slut. Ett allvarligt fall för lyxfällan.

   Radera
  2. Som någon så klokt(?) yttrade:
   "Det bästa med skattemedel är att det hela tiden kommer mera.."

   Radera
 2. I Örebro pratar dom om en succè sen man flyttat socialbyrån till Vivalla. Bidragstagarna ökade med 20%. Det kommer nog att stå som en modell för övriga Sverige, i varje fall där man har områden som Vivalla. Det är lysande politik, ännu fler bidragstagare ses som en framgång. Gud bevare oss för en sådan politik. Sverige är nerlusat med aktivister som i första hand ser till att dom s.k. nyanlända ska få stöd på alla möjliga och omöjliga sätt. Fy f-n säger jag.

  SvaraRadera
 3. Minska massinvandringen med en miljard så kan de flyga cirka 14 timmar varje dag under ett helt år. En miljard är inget mot vad massinvandringen kostar samhället.

  SvaraRadera
 4. Reepalu är inte svensk så han kan per definition inte vara landsförrädare. Liksom många andra så kallade flyktingar som Sverige i sin enfald räddat genom åren har han vänt sig emot oss. Det är bara att tyvärr konstatera att urvalsprocessen haft mycket i övrigt att önska. Jag blir spyfärdig när jag hör dessa som vi räddat från dysfunktionella länder försöka mästra oss hur vi ska vara.

  SvaraRadera
 5. kloka damen2018-02-10 18:06

  Allt fler invandrare hatar oss och vårt levnadssätt. Ge ett finger så tas hela handen.

  SvaraRadera