måndag 26 februari 2018

Allting vitt, vitt, vitt.

Skänk idag en tanke till AL Gore och hans vänner. Han tillsammans med vetenskapsmän, politiker, "kändisar" och journalister etc. slog i oss att vi aldrig mer skulle få se snö. Bara på bild. 

2 kommentarer:

 1. De har nog själva insett det absurda men vill fortfarande kontrollera massorna. Därför har de bytt "Global heating" mot "Climate change". Jadajadajada.

  SvaraRadera
 2. Vem har rätt? Just nu och fram till den 9e september struntar jag i klimatet, eftersom bara SD och deras politik värmer i den kalla norden. FYI K-strimmor (kondensation) från jetmotorer på höga höjder under vissa betingelser är vattenånga som kondenseras på jetmotorernas avgaspartiklar. I så motto är strimmorna ett bevis på att all förbränning orsakar mer eller mindre skada. Att tanka biofuel gör bara avgaserna mera smutsiga. Då Annie Rödluvan vill fortsätta att flyga ska vi alla ha rätt att flyga. Färre kommer att ha råd att flyga nu när flygskatten införs. Slutsats rösta bort v, s, mp och centern. Liberalerna och kristdemokraterna är bortkastad röst om de inte når upp till fyra procent spärren
  Mässkalle
  http://klimatsans.com/
  http://uppsalainitiativet.blogspot.com/
  https://peterkrabbe.wordpress.com/

  SvaraRadera