söndag 21 januari 2018

Skämmes tamejfanken.

Pensionär Upproret:  Stefan Löfven och Regeringen lägger minst 675 miljarder av våra skattepengar på Invandringen.

Och 4,4 miljarder på landets byggare Pensionärerna. 

Och ikväll, i januari 2018, har den trögfattade Anna Hedenmo och SVT Agenda fått sitt AHA-moment -  2018 års brutala våldskalifat ser inte ut som 1950-talets svenska homogena, trygga, fridfulla och säkra samhälle!!

Alla samhällsfunktioner som skolan, sjukhusen, polismyndigheten, försäkringskassan osv, osv, byggdes för en svensk strävsam, laglydig och civiliserad befolkning, så hur kan nån enda människa inte ha fattat den dramatiska samhällsomvälvningen vi lever i nu? Och samtidigt envetet förnekat ALLA fakta när någon påpekat det fullkomligt självklara??


5 kommentarer:

  1. Av de utlovade höjningar av pension och bostadstillägg bidde det bara en skärv till de pensionärer med låga pensioner. Allt annat stiger i pris så den summan är ett shithole som Trump skulle sagt.
    DGDFria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som du skriver blev det åter ett minus,sett till den inflation som råder i Absurdistan.
      Min pension höjdes med 61:-/mån.Fantastiskt men redan när jag tankat 8 liter Bensin var den höjningen bortblåst.Skatten på soppan åt mitt åk är skattebelagt,med dryga 8:-/lit.Skulle jag därtill bre allt för tjockt med smör på frukostmackan,är jag redan på minus !!!
      Sedan finns 300.000 fattigpensionärer,som får hålla tillgodo med en rullator,när dessa skall bege sig till Apoteket.I sin tur får de svälta sista veckan,innan nästa fattighjälp anländer !

      Radera
  2. Sverige ligger dåligt till internationellt när det gäller mattekunskaper. Och regeringen är inte ett dugg bättre, snarare tvärtom. Dom tycker att 200 kronor är mycket. På 60-talet hade det varit en bra höjning, men nu är det ett skambud. Regeringsmedlemmarna skulle inte ens märka om dom fick en höjning med 200 kronor.

    SvaraRadera
  3. KPA tog min pensions höjning. Är rosenrasande på bedrägeriet.

    SvaraRadera
  4. Tomt skitsnack bara, för att hoppas att några väljare är tillräckligt tomma i bollen för att gå på bedrägeriet och rösta på S. Borde vara straffbart.

    SvaraRadera