fredag 19 januari 2018

Erica Bjerström, partisk "granskare" från kommunistborgen SVT.

Såg SVTs utrikeskorrespondent Erica Bjerström som vanligt osa etter över president Trump igårkväll. Det  var hans ettårsdag som president, så hon hade anledning att gå upp i extas. 

En utsvulten varg kunde inte vara mer bitsk.

Bjerström och SVT har sedan länge tagit det dom kallar  "sanningen" i besittning från folket, därför kunde hon med höjt huvud och flammig hals fläska på ordentligt. 

Bjerström påstod att "demokrati bygger på det fria ordet och fria medier" - och så är det naturligtvis. 

Men.

 När hon då menar att det är ett axiom att hon och SVT är en orubblig del av "fria medier", ja då sitter en stor del av nyhetstittarna och utropar objection!

 Ty en del av oss tror mer på Trump än på globalist-MSM, eller åtminstone lika lite. 

Och det i sin tur beror inte på att president Trump lyckats lura i oss alla att MSM matar oss med fake news - utan på att vi kommit på det alldeles själv! 

Och att vi är så in i döden fed up med deras vinklingar, fördöljanden, rena lögner, propaganda, tillrättavisningar och korrekta fostran, så det enda som händer när Bjerström får gläfsa Trumphat ostört i SVT, är att föraktet och antipatin för henne och SVT bara växer.

  


4 kommentarer:

  1. Erika Bjerström är inte trovärdig.
    Tillförlitlig,kanske man blir om journalisten som rapportör,är politiskt obunden.
    SVT tillhör endast den röda vänsterns PK diktatur.
    Sept 2018

    SvaraRadera
  2. Känner desamma, såg en del av inslaget och man vet redan på förväg att huggtänderna är redo. Vilka onda människor det finns. Byter kanal direkt, orkar inte lyssna på journalist dravel.

    SvaraRadera
  3. Det blev nobelpristagaren i ekonomi tillika New York Times-kolumnisten Paul Krugman som tilldelades 2017 års Fake News Awards av president Donald Trump.

    I flera veckor hade världen väntat på vem Trump skulle utse till mest “fake news”. Tidigt på torsdagsmorgonen svensk tid publicerades en 11 punkter lång lista på Republikanernas partihemsida över de personer och medier som gjort bort sig mest när det kommer till att rapportera om president Trump. Intresset för Fake News Awards var så stort att Republikanernas hemsida kraschade kort efter att man offentliggjorde listan, men är nu uppe igen.
    Undrar om hon läst detta..?
    https://nyadagbladet.se/utrikes/han-vann-trumps-fake-news-awards/
    DGDFria

    SvaraRadera
  4. Hon har en passande ansiktsfärg på bilden.

    SvaraRadera