torsdag 18 januari 2018

Det finns skäl till att Sverige ser ut som det gör. VG upplys regeringen.


Hakan Lindgren. FB.
Debatten om den ökade kriminaliteten är verkligen nere på träsknivå.Man frågar sig varför det blivit så här?!?Politikerna analyserar och kommer fram till att vi bland annat har för få poliser. Fortsatt meningslöst pladder om strängare straff etc etc...ORSAKEN:Sverige har importerat 100-tusentals lågutbildade personer från länder med sharialagar och medeltidsvärderingar där västerländska kvinnor ses som horor. Vissa av länderna har offentliga avrättningar. Länder där kvinnor blir piskade för att de blivit våldtagna. Länder med heders och klankulturer. Självklart finns orsaken och grogrunden till den ökade kriminaliteten bland dessa människor. INGEN politiker eller journalist tar upp detta faktum som alla borde förstå, allt medan Sverige fortsätter ta emot invandrare som motsvarar 2-3 städer som Varberg / ÅR

ÅTGÄRDER:Utvisning av alla som begår brott även om de har permanent uppehållstillstånd eller ett medborgarskap som varat mindre än 10 år. Blir man dömd till fängelse är det livstids utvisning efter avtjänat straff oavsett vad man gjort sig skyldig till. Tillfälligt totalstopp av mottagandet.Åtgärder som borde välkomnas av alla invandrare med ärliga avsikter.
Att man bara nämner att man kan överväga att sätta in militär är ett kvitto på att man totalt tappat kontrollen.

Tänk er åsynen av militärer i våra förorter i neutrala Sverige (-:Kan det kanske ramla ner en tioöring för alla godhetsapostlar vad det är för ett djävla samhälle de skapat med sin så kallade mångkultur? Hade det funnits någon heder och rättvisa borde ansvariga ställas till svars. Åtminstone borde skattebetalarna slippa betala deras miljonarvoden.

1 kommentar:

  1. Är det så svårt at förstå?
    Importerar man Mellanöstern - då får man Mellanöstern..
    Nog inbillade jag mig, (fast där hade jag tydligen generalfel), att åsikten att när de nyanlända passerar svensk gräns accepterar de direkt svenska lagar och regler var helt passé? Bortglömd? Ansedd som fel?

    SvaraRadera