tisdag 11 juli 2017

Vi är bara brickor i spelet.


1 000 migranter från Afrika och Syrien kommer att flygas direkt från Grekland till Dalarna - med början imorgon onsdag. I princip alla kommer att få uppehållstillstånd i Sverige.FC, FB:- "
George Soros pustar ut, Löfven gör som han blivit tillsagd. Merkel klappar händerna och Reinfeldt skålar med champagne. 

Folk förstår verkligen inte vad som pågår med Europa, gemene idiot tror det handlar om humanism, det är precis tvärtom, en mörk dystopisk agenda orkestrerad av en global elit som vill införa en ny världsordning. Och här nere står vi och tjafsar om skitsaker som hudfärg, etnicitet, höger eller vänster. Vi kommer alla, svensk, europe, invandrare bli varse den dagen det smäller, för det kommer det att göra. Härska genom att söndra, är det något historien lärt oss så är det så man gör."

12 kommentarer:

 1. Soros hinner inte pusta ut, han har häcken full med att räkna miljarder, judaspengar från flyktingsmugglarna.

  Men det är inte bara inkomster, samtidigt försvinner miljoner till mutor av helblind gränsbevakningspersonal, skenbart tjänstgörande tull, räddningstjänst som är delaktiga i smugglingen och bogserar pråmarna till EU, EU-parlamentariker, lokala vänsterpolitiker med öppna hjärtan och rymligt samvete och till MSM, som konstruerar snyfthistorier och "alain-montage" med photoshop på löpande band.
  Ej att förglömma änglarna på migrationsverken, som förfalskar, stämplar och godkänner allt vad tygen håller, allt kostar!

  Stackars alla involverade i as-sylbranschen, hoppas de inte bränner ut sig....

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Slöseri att låta planen gå tomma tillbaka, vi har:
   1 miljon oanställningsbara muslimska islamister,
   ytterligare 1 miljon tärande bidragsparasiter av blandad härstamning, satta på hittepåjobb,
   300 värdelösa, oikofobiska riksdagspolitiker,
   10 000 Sverigeföraktande vänsterliberala journalister,
   och diverse annat löst twitterfolk som skulle må bra av en livslång semester på enkelbiljett i långtbortistan bland likasinnade.

   Bye, bye refugees (& co.), fasten your seatbelts....

   //SvExit

   Radera
 2. Där jag bor pågår islamiseringen och arabiseringen och afrikaniseringen med full kraft, man kan tala om en invasion. Man kan undra med vilken rätt politikerna genomför detta. Det väcker en enorm vrede hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här i norr pågår det också. Alla möjliga från omöjliga länder vill till Svedala för här finns livslyckan och dom som inte arbetar blir försörjda av svenskarna som arbetarna. Hurra va bra vi är, vi är humana till döds.

   Radera
  2. Som arbetar, ska det stå.

   Radera
 3. Tack snälla underbara carina för den artikeln ,,, helt ärligt min dag är gjord ,, säkert ,det betyder massor för mej ,,, tio poäng av tio möjliga

  Jag gillar din blogg o dej ,,, nu ännu mer ett tack från hjärtat får du av mej

  SvaraRadera
 4. Välkommen in till Europa,
  dörren är öppen.
  A Merkel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken dörr skulle det vara?

   A. Nonym.

   Radera
 5. Svar till/ A.Nonym.
  God dag yxskaft!!!
  A Merkel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Passerade tydligen på molnfri höjd.
   Adjö hammarskaft, Merkel.

   A. Nonym.

   Radera
 6. I Ungern visar man upp vad man anser om Soros,på stora väggaffischer.Detta har naturligtvis väckt vrede bland globalisterna.Ungern framstår alltmer som landet,vilket söker rädda oss från Europas undergång:
  http://imgl.krone.at/Bilder/2017/07/12/Plakate-wie-in-dunkelsten-Stunden-Europas-Anti-Soros-Kampagne-story-578224_630x356px_bce7cb700892a9bda7e45ba19d124e48__soros-plakat_1-s1260_jpg.jpg

  SvaraRadera
 7. Intressant. Ni verkar få upp ögonen för vad judarna med soros i framkant försöker åstadkomma. Tycker även ni ska studera talmud mer noggrant.

  Mvh Berra

  SvaraRadera