lördag 8 juli 2017

Ren idioti, Merkel.

-Jag är nöjd, säger Merkel, efter G20 i Hamburg.

Precis som jag anade. Krigstillståndet måste ju ha varit, om inte planerat, så i alla fall mer än väntat. Det är ju inte första gången  hundratusentals maskerade krigare angriper våra städer under politisk täckmantel. Tvåhundra skadade, varav 160 poliser, och hundra personer gripna.

Vilken dummkopf som helst skulle ju ha förlagt mötet till en otillgänglig plats, en plats dit endast en väg leder - och som kan blockeras.
Nä, det är vänsterkrigarna som kills. Dom kallar sig demonstranter, men de är inget annat enögda vänsterextrema anarkister med molotovcocktails.

Nåt vi får vänja oss med - krigsrustad polis med vattenkanoner i gamla fredliga Europa. 

För Sveriges del - dock en otänkbar insats eftersom nån extremist kan komma till skada.

7 kommentarer:

 1. Jaa du har helt rätt i att dom skulle lagt mötet avsides ,, o vi kommer att få se sana fasoner här med helt säkert ,, jag är rädd att deg kommer att dli i en snar framtid .
  Jag lyssnade lite på nord front idag ,, det är nog ett sånt parti vi mste ha i sverige , nån som vågar stå upp mot våldet som kommer .
  Bra skrivet carina

  SvaraRadera
 2. Själv firar jag 227 årsdagen av drabbningen vid Svensksund!
  Ni är välkomna att fira med oss!
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 3. Varför inte ha mötet på någon övergiven oljeplattform?

  SvaraRadera
 4. I ett NORMALT land skulle gränspolisen nu stå vid Lernacken och registrera hemvändande terrorister från Hamburg, visitera ryggsäckar efter insmugglade droger och maskeringar; identifiera och registrera gapigt, trasigt, skitigt slödder med afa-utseende, röd-svarta flaggor, rastflätor, kommunistsymboler och palestinaschalar.
  Det är samma patetiska, neddrogade människospillror som samlas varje gång.

  Så mycket enklare att inför nästa påtänkta kravaller samla ihop slöddret och förvara dem isolerade, så demokratiska möten kan hållas.
  Fotbojor fungerar, varför inte AFA-bojor, som håller slöddret hemma och besparar skattebetalarna miljoner i utebliven vandalism och otrygghet?
  Även blatte-bojor skulle vara en variant, i avvaktan på utvisning.
  Det kallas förebyggande brottsbekämpning, tydligen ett helt okänt begrepp i Sverige.

  Man skulle kunna tro att kravaller och mötesstörningar är sanktionerade av etablissemanget, men så illa kan det väl inte vara i ett civiliserat, demokratiskt samhälle?

  .......ELLER???

  //SvExit

  SvaraRadera
 5. Mer än 400 poliser skadade!
  Anna

  SvaraRadera
 6. Häpnadsväckande kommentar från Merkel.
  Hon är nöjd med vad hennes kommunist terrorister
  ställt till med.
  Sur kärringen är bara för mycket!
  Ut ur EUs gangstersamfund!!
  Oscar

  SvaraRadera