torsdag 20 juli 2017

När ska det börja mullra så det hörs till ända Stefan Löfvén?Stefan Fagerlund skriver:Garantipensionen uppbärs i dag av cirka 225 000 pensionärer och är 7 500 kronor. För den som invandrat och får ÄFS och har en bostad med en hyra på 6 200 kr är pensionen 11 031.Därutöver kan den invandrade ha extrainkomst på 3 000 kr/år skattefritt.Alltså 14 031 kr i månaden skattefritt.

Enligt regeringspropositionen är ÄFS inte inkomstgrundande varför den invandrade pensionären har fri sjukvård, fri tandvård, fria mediciner och fri hemtjänst.
Alltså sådant som den svenske garanti-pensionären får betala för.

Grovt sammanslaget kan man konstatera följande:
Bostad som duger åt svensk pensionär duger inte åt invandrad pensionär.
Garantipensionen på 7 500 kr anses räcka till alla levnadsomkostnader för den svenske pensionären emedan 14 831 inte anses räcka för den invandrade pensionären.Därför fri sjukvård, tandvård mm mm.

Skillnaden mellan den svenske pensionären och den invandrade är att den ena har arbetat ett helt liv och betalat skatt under minst 50 år i Sverige.
Den andra har inte bidragit med någonting.
DETTA ÄR STEFAN LÖFVENS POLITIK SOM DOM INTE GÄRNA PRATAR OM.Källa:
Senioren
Sveriges Riksdag

3 kommentarer:

 1. Läste för några dagar sedan om en stackars ensam dam på ett "vårdhem" som inte varit ute i friska luften på nästan ett helt år ! Detta läste också en hjälpsam man,som nu tog sig till Helsingborg,för att med hennes rollator bege sig ut på en efterlängtad promenad.
  Detta fall väckte sådan uppståndelse att skitblaskan HD,lät skicka en fotograf,för att föreviga händelsen.Behöver väl inte skriva att personalen på hemmet,inte har tid med de äldre....
  Annat för de importerade lyckosökarna,som nästan har personlig omsorg ! Olika falla ödets lott !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dårarnas paradis- en äldre dam får hjälp av en frivillig hjälte att andas frisk luft - och tidningen har sitt megascoop. Du milde tid.
   Har statsministern inget hjärta i kroppen? Eller - ingen mamma?

   Radera
 2. Skulle jag skriva ned exakt vad jag tänker här, skulle nog nog inlägget bli raderat så jag låter bli...
  Nöjer mig med ett: Fy fan!
  Anna2

  SvaraRadera