torsdag 13 juli 2017

Linda Allansson Wester stoltserar i sydsvenskan som Ms största kamratförtryckare.

-"Heberleins framträdande på SD:s scen lär påverka hennes stöd som riksdagskandidat."Det bedömer Linda Allansson Wester (M) som ansvarar för nomineringsarbetet.

– "Det påverkar sannolikt hur enskilda moderater ser på henne. I partiet ser vi säkert olika på om man som moderat bör ha medverkat där eller inte", säger Linda Allansson Wester. 

Titta noga på kvinnan på bilden. I andra världskrigets Tyskland skulle Linda Allansson Wester ha gjort succé som fostrare i beröringsskräck och som elitistisk pennalist.

7 kommentarer:

  1. "Heberleins framträdande på SD:s scen lär påverka hennes stöd som riksdagskandidat."

    Det lär inte minska för en realpolitiker som vill utnyttja den icke-socialistiska majoriteten som finns både bland väljarna såväl som i riksdagen. Personligen skulle jag sluta avtal med Fan och hans syster för att säkra Sverige och svenska folkets framtid. Observera att Åkesson & Co INTE är liktydigt med mörka sidans potentater, den rollen har vänstra sidan monopol på.

    SvaraRadera
  2. Vad förvånad jag blir!
    Elin Fjellman, samma skandalomsusade vänsterhäxa som gjorde det förra reportaget om när Ann Heberlein presenterade sin nya bok ” Den banala godheten”,
    ….börjar det inte likna manisk personförföljelse?

    Antar att intervjun med Linda Allansson Wester (M) gått till ungefär såhär:
    https://www.youtube.com/watch?v=hcxwTgEC7IM

    //SvExit

    SvaraRadera
  3. Har under många år kämpat för Moderaterna.
    Jobbat för ett parti som inte finns i dag.
    Nya Moderaterna vet jag inte vad de vill med oss,
    men inte är det ett parti,som vill svenska
    folket väl!
    I dag skäms man för att över huvud taget varit medlem i ett parti med deras människosyn.
    Svea

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns väl snart inget parti som inte blivit kapat. Palme kapade sossarna, Vet Bästerberg kapade folkpartiet och Ruinfeldt och Slingermann kapade moderaterna.

      Radera
  4. Följande skrevs; "Anonym2017-07-13 07:31
    Läst, men knappast med välbehag, Anns *Den banala godheten*. Boken är elefanten som det inte pratas om. Boken bör signeras och distributeras till alla riksdagsledamöter så de kan vässa argumenten när hon dyker upp i församlingen efter valet 2018.
    Redan nu går partipiskan -"Inte Ann på listan". Är det inte då möjligt att Johan (ledarsidorna.se) lanserar henne som ett namn på en lista med moderat beteckning. Hon dyker upp som vår älskade Pippi och lyfter ut Alla Kan Bättre med flest röster och tar plats. Ann kan mer och vet mer än kvoten av riksdagens ledamöter prestationer.
    - Är det möjligt?
    Macron gjorde det. Han kom från ingenstans med bara gull och inget i byxan. Med Ann som statsminister blir det inte krig utan försoning.
    Sign Mässkalle

    Svara

    Anonym2017-07-13 09:51
    Vem tror på sagor?
    När partipiskan viner,fogar sig
    Heberlein in i ledet!
    Hennes skygglappar försvann lite
    väl sent,för att göra henne trovärdig.
    Oscar" slut citat
    -ja du Oscar det gick fortare än väntat och t o m i Sydsmutsen (vad den nu kallas) och av en moderat nomineringsperson.
    Ja kvinnor kan minsann. I detta fall har dumheten igen gräns. Valbarheten utgår från nomineringspersonens begåvning. Resultatet vet vi.
    Fredrik som avgick valnatten. Han tog sin pension och smet in i nya sängkammaren. Alla Kan Bättre blev moderaterna/alliansens hopp. Hoppsan, är inte m-partier på det slutande planet. Linda Wester, - Gör om. Tänk, försök, du reagerar som en feminist.
    Slutsats: Ann lämnar det sjunkande skeppet m/s AKB.
    Ann räddas av s/s SD som revar och plockar upp nödställda svenskar för att i god vind segla förbi alla rövarskepp som bär röda, blå och svarta piratflaggor.
    Sign. Mässkalle

    SvaraRadera
  5. Ja,
    du milde tid.
    Svensson

    SvaraRadera
  6. Jag undrar om det inte är Linda Allansson Wester, som borde fundera på sin framtid och sina möjligheter att bli "listad" inför valet?

    SvaraRadera