onsdag 12 juli 2017

Invandringskritiska unga vill stoppa migranter på väg till Europa.«Generation Identitet», eller «Generation Identity», den mest kända gruppen knuten till det som kallas identitetsrörelsen, är en fredlig aktivistgrupp.

De unga medlemmarna planerar att segla till kusten av Libyen under juli månad. Där vill dom övervaka och oroa humanitära organisationer som bedriver hjälpverksamhet för att få migranter vidare till Europa på vägen över Medelhavet.

Målet är att stoppa så mycket som möjligt av invandringen till Europa som dom kan.  
De har samlat in över 700.000 kroner via crowdfunding på nätet, til planen som de kallar «Defend Europe». Detta är allvar.
– "Vi vill stoppa massinvandringen. Den skapar oro och kriser. Jag är patriot, inte extremist", säger en av ledarna Lorenzo Fiato.

Dom befrämjar också «remigration». Människor med invandrarbakgrund som inte stöttar europeisk kultur och värden, bör lämna Europa, olika kulturer mår bäst åtskilda för att bevara «etnopluralismen».
Det handler om kultur, inte etnicitet, säger Fiato. Han tar avstånd från alla rasistanklagelser.
– "Rasism är at säga att en ras eller etnisk grupp inte är like bra eller like stark som din. Vi är etnopluralister. Vi vill ha kontakt med andre kulturer. Alla har rätt til att kämpa för sitt eget land." 

Nog kommer det som en frisk fläkt. Unga människor med en brinnande hängivenhet för förändring, som vill bryta ett statiskt mönster för att hitta nya och bättre vägar ur de tjugo-trettio åren av globalistisk tyranni i Europa. 

Tron kan försätta berg, och själv önskar jag att jag fortfarande var så ung och o-luttrad, och trodde så mycket på den goda kraften att jag satsat allt och följt med på båten. 

Tyvärr har dom inte insett vidden av de motverkande uppbådet - den högsta globala makteliten, EU, politikerna, journalisterna, all världens kapital, hjälporganisationerna, smugglarna, och alla dom andra omstörtarna med godheten som täckmantel.  Alla dom som vill krossa vår välfärd, vår polis och vårt försvar.

Generation Identitets brinnande vilja, deras goda tro, och deras lilla båt blir en fyrbåk i det becksvarta mörkret. 

Och det är i alla fall gott att se en liten strimma av ungdomligt hopp.

4 kommentarer:

 1. I vår sjuka värld vill våra västerländska ungdomar som ser hotet och allvaret av den farliga muslimska invandringen göra något radikalt. Våra sinnessjuka svenska politiker gör naturligtvis tvärtemot, och skickar kustbevakningens fartyg och hämtar så många som möjligt av dessa. Detta kommer bara sluta på ett sätt, och vi kan bara hoppas att de ansvariga kommer att få sitt rättmätiga straff. Vad jag skulle döma dessa till, utelämnar jag i denna utmärkta blogg. Blodsven

  SvaraRadera
 2. Underbara ungdomar men det finns väl inga svenskar i den aktivistgruppen!?
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om så, så gömmer dom sig i nån källare för våldsvänsterextremisterna, Svea.

   Radera
  2. Maskinrumet är nog troligare.

   A. Nonym.

   Radera