onsdag 5 juli 2017

Göran Persson styr Rosenbad från kulisserna.


Göran Persson avslöjar idag att han springer ut och in i regeringskansliet och "är bollplank" till sina gamla kamrater, bl.a Magdalena Andersson och Stefan Löfvén.

Det förvånar ingen, finansministern får hjälp med att höja skatter, och statsministern verkar behöva båda ryggstöd och förkläde.  

På frågan om oppositionens hot om misstroendeförklaring, ler Göran Persson.

– "Så som det hittills har utvecklat sig har det bara byggt på intrycket att oppositionen är väldigt desorganiserad. 

När man börjar tala om misstroendevotum måste man rimligen veta vem man ska rikta votumet mot. Hotet har stärkt regeringen, och det var inte Alliansens avsikt." 

Nothing to fear here.

4 kommentarer:

 1. Ja se patron,
  han sitter där på sin tron,
  med sina feta falukorvsfingrar
  och tänker ut fanstyg åt oss.
  Senast stal han 258 miljarder från
  pensionärerna.
  Persson är på ständig stjälavandring!
  Vik hädan sosse patron.
  Jönssons katt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om allt Anonym. Leken med våra skattepengar är kriminella handlingar. Vi ska påminna om o om igen vad sossarna gjorde som stal våra pensionspengar, moderaterna och centern med Nuonaffären. Fyfaan där satt Borg, Reinfeldt och Olofsson och slingrade sig i tv.

   Radera
 2. Vid tal under besök i Australien och Nya Zeeland 2005 förutspådde Göran Persson att stölden av de 258 miljarderna 1999 (totalt 795 miljarder under 3 825 dagar, 22 Mars 1996 – 6 Oktober 2006) kan leda till upprörda känslor när folk inser hur förändringarna i bl.a. pensionssystemet slår.
  Han visste redan då vartåt det barkade, men vågade inte yppa planerna hemma i Sverige.

  - Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser vad vi gjort, sade han,

  Samtidigt drog ärke-sozzialisten in 100 000 vårdplatser,
  ....och köper därefter (2006) ett gods till sig själv värt 50 miljoner och inreder med stulna möbler från Sagerska palatset.

  Hycklar-persson i intervju (2016): – Berätta inte för mig om det svenska klassamhället. Jag har sett det, jag har växt upp i det, jag hatar det. Hela min politiska gärning kommer att ägnas åt att bekämpa klassklyftor där ensamstående mödrar betalar skattesänkningar åt bättre ställda.
  I dag tjänar kaviar-sozzen 1 miljon i månaden på bl.a. Sverigefientliga ”konsulttjänster” till likasinnade sektmedlemmar.
  http://www.expressen.se/nyheter/lyxvillor-gods-och-snabba-sportbilar/

  2003 blev han, efter att ha förespråkat utvidgning av eu, plötsligt rasist, fick kalla fötter och myntade i desperation och ögonblick av klarsynthet uttrycket ”naiv” och ”social turism”.
  2014 blev Göran Persson sannspådd. De rumänska och bulgariska tiggarna kräver nu att de barn som följt med till Sverige ska få gå i skolan, de utnyttjar den fria svenska sjukvården för att föda barn, gratis tandvård och i en dom från Förvaltningsrätten 2014 slogs fast att EU-tiggare från Rumänien har rätt till svenskt socialbidrag (SICK).


  Mot bakgrund av hens tidigare ruttna CV kanske de frekventa besöken i regeringskansliet har ett annat syfte än enbart konsultation för att barskrapa den Svenska skattkistan helt och hållet?

  Är han ute efter resten av möblerna?

  En äkta sozze ger inte upp förrän andras pengar är slut och ladorna ekar FULLSTÄNDIGT tomma….

  //SvExit

  SvaraRadera
 3. Sant, sossetänket går aldrig ur. Vad gör dom inte för att sno åt sig andras pengar. Allas lika värde finns inte i dom leden. Bra skrivet av dig Anonym.

  SvaraRadera