lördag 15 juli 2017

Detta är så fullkomligt lysande.


4 kommentarer:

 1. Intressant. Trump är vänsterpolitiker! Det trodde jag inte.

  SvaraRadera
 2. Detta löser vänsterextrimismen genom att slå sönder och samman allt i närheten av de Saudiska ambassaderna i västländer världen över i anslutning till demonstrationer. Tro inte för en sekund att vreden INTE riktar sig mot demokratiska länder, som vanligt. I alla andra länder tolereras inte liknande.

  SvaraRadera
 3. Belgiske serieskaparen Georges Remi, (alias Hergé, skaparen av Tintin, död 3 mars1983 i Bryssel), har tyvärr förbjudit fortsättning av serien,

  ….men visst vore det träffande med en tecknad dystopisk version av hjälten, med den tragiska, våldsbenägne afa-aktivisten mattias wåg som huvudperson:

  ”MattiasWåg i Saudi”.

  I stället för den trogna hunden Malou, piskas i stället resten av afa-slöddret randiga på torget ”Chop Chop square” i huvudstaden Riyadh.
  (Ja Diratorget kallas faktiskt så, av exilsaudier….)

  Tidigare godkändes stening av dissidenter, men numera är endast halshuggning tillåten.
  Ofta korsfästs sedan de huvudlösa kropparna till allmän beskådan, kanske en mer humanitär behandling än den mesiga Svenska humanismen, enligt våra vänsterradikala aktivisters huvudlösa, gränslöst välkomnande asylpolitik och den politiskt drivna Svenska vapenexportindustrin som beväpnar (läs: belönar) menabarbarernas slaktorgier, på bekostnad av vår egen Svenska utarmade trygghet och vårt numera obefintliga försvar / rättsväsende / sjukvård / skola / äldrevård?

  Tintin betyder ungefär "ingenting alls" på Franska, en snäll beskrivning av de schizofrena anarkister som slåss mot globalismen, men samtidigt entusiastiskt och ohämmat slickar Soros maktgalna medlöpare i rumpan.

  //SvExit

  SvaraRadera