torsdag 20 juli 2017

Åt helvete med en sjukvårdsminister som plötsligt blir "förbannad" på misären som hon själv skapat.


Hjärtskärande rubriker idag ”Hinner inte äta eller gå på toa” Barnmorskor slår larm : ”Gråter efter varje pass”. 

Låt mig påpeka att stressen i högsta grad är dödlig för barnmorskorna och mammorna och barnen.

I decennier har välfärdspengarna skenat till allt annat än vår välfärd. 

Det är med vidöppna ögon som Annika Strandhäll låtit hela förlossningsvården raseras till u-landsnivå, och samtidigt hela tiden envist proklamerat att "det inte finns någon vårdkris och att Sveriges sjukvård är världens bästa."

Nu blir politikerna "förbannade". Förbannade????? På vad? På er egen dumhet och regeringens samhällskrossande oansvarighet? 

Strandhälls budskap till barnmorskorna: -"Vi ser er." Vad är detta för sopkommentar? Så barnmorskorna och föräldrar och barn i stor risk ska bli jublande lyckliga av att du "ser" dem. 

Håret reser sig. 


5 kommentarer:

 1. Ja och vi ser er dumpolitiker som är totalt utan förmåga att göra bättring. I åratal har det gått utför, men ingen reaktion bara snack. Latoxar är ni och borde arbete ett enda pass inom vården. När ni ligger på hemmet kommer ni ångra er slapphet, var så säker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns trots allt som en tröst att veta att dom kommer att hamna där. Då hjälper förhoppningsvis inte deras feta löner.

   Radera
 2. Sveriges sjukvårdsminister Strandhäll har aldrig sysslat med annat än politiskt "arbete".
  President Trumps sjukvårdsminister är en 63-årig ortopedkirurg med lång erfarenhet från praktisk sjukvård och som även varit fritidspolitiker.
  President Putins ryska sjukvårdsminister är en 57-årig kvinnlig neurolog-läkare med omfattande erfarenhet från sjukhusarbete och även medicinsk forskning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Sverige har politiker absolut ingen respekt för bildning, dom tror det handlar om allas lika värde....

   Radera
 3. Har länge, i flera år, varje dag, önskat att det någon gång skall bli någon form av riksrätt. Där de personer som bär ansvaret för vårt, tidigare så fina, lands söndervittring.

  SvaraRadera