söndag 18 juni 2017

Tack och lov har vi dissidenter de bildade tänkarna och journalisterna framför oss.

Per Gudmundson: "När Riksrevisionen granskade hanteringen av den akuta asylkrisen fann man en märklighet i regeringskansliet. En översiktlig kontroll av samtliga propositioner från regeringen till riksdagen med migrationspolitiskt innehåll, från 2004 till och med 2015, visade att nästan alla saknade konsekvensbedömningar gällande mängden asylsökande."

Thomas Gür: -"Vad några av oss såg med egna ögon och pekade på, då, kan nu i efterhand konstateras vara alldeles sant. Notera att detta gäller från regeringen Persson, 2004-2006, till regeringarna Reinfeldt 2006-2014, samt regeringen Löfven 20142015.Det är givetvis inget annat än fullständigt skamligt.
Och störst är givetvis regeringen Reinfeldts skuld - inte minst det parti som dominerade denna koalition och i vilken det ändå fanns åtskilliga realister, men som först lät de tre småpartiernas från verkligheten bortkopplade fantasi-människor diktera politiken och, som till råga på allt, efter mars 2011, drog in ytterligare, ett fjärde, fantasiparti, i samarbetet och lät dem också vara med i dikterandet av villkoren."


Noll konsekvensanalyser i öppnahjärtan-politiken har bara uppskattats hjärtligt av somliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar