lördag 17 juni 2017

SVTs helin och stjärne har lyckats med hjärntvätten av hela redaktionen. Och mer än halva folket.

Hakan Lindgren, FB: 
- "Gruppvåldtäkter, sexuella ofredanden i parti och minut 10-15 utredningar om våldtäkt läggs ner dagligen och vänstertomtar får sitta och beskriva eländet som ett generellt problem hos alla män. 

SVT är rent ut sagt vidriga i sin strävan att lägga skulden på etniska Svenskar. I ett reportage där Säpo varnar för att det finns 1000-tals extremister i Sverige visade SVT en bild på Michael Skråmo som fick representera extremisterna?! 

En etnisk svensk missanpassad idiot fick alltså representera extremisterna. När ska poletten ramla ner hos massan???"


Jag tror säkert att barna-och kvinnolustmördarna i IS skickar en varm hälsning som miljoners tack, både till SVT och till den galne jokern som ger dom ett vitt men orent plyte. Och garvar samtidigt läppen av sig.

2 kommentarer:

  1. Båda kvällstidningarna har ju förut visat bilder på nära 50 muslimska terrorister som bor eller har bott i Sverige (mest i Göteborg)och som rest för att strida för IS. Och den enda etniska svensken har varit just Skråmo, vilken tur för SVT. Men samtidigt visar det på paniken. För resten av dom tusentals som finns i Sverige är ju inte etniska svenskar. Mest araber och afrikaner.

    SvaraRadera
  2. Michael Skråmo har gett SVT ett ansikte!
    Hooppssan

    SvaraRadera