fredag 2 juni 2017

Sveriges Nationalsång är ingen vanlig mellolåt.

 Vem är hon, denna politiska kyrkokvinna som, i media inför svenskarnas nationaldagsfirande, tycker sig ha rätten att ändra nationalsången som tillhört oss alla i generationer. Med en mer "inkluderande" text? Detta har blivit ett batikhäxeord, alla och allt ska ständigt inkluderas, men bara i deras enda gemenskap.  

Det är tidstypiskt att Karin Olofsdotter är en medelålders feminist ur  vänstern, dom kan liksom bara inte låta bli - jag - jag -jag - skit i alla andra miljoner svenskar. Om nån känner sig kränkt så är det ändå bara "rassar"  - om jag förstått aftonbladet debatts FBsida.

 Jag tror att många reagerar aggressivt och starkt för de känner sig påhoppade och tillintetgjorda av denna kvinna. 


Karin Olofsdotter, pastor i Falun, kanske kan stövla in i Svenska Kyrkan med sin rödpenna? Kanske skulle då pastorn lyckas få tillbaka alla de kristna som känner sig hemlösa i Brunnes, Kleins och Jackélens illröda och syrefattiga globalistförsamling.8 kommentarer:

 1. När man tror att idiotin nått taket så är det nån som flyttar på taket, oftast kvinnor. I skolan är det inkluderande integrering när de så kallade nyanlända kommer direkt i svenska klasser. En skola i Bastuträsk fick pris för detta, sen har det spridits över hela Sverige. Nu hör det till saken att hade inte de asylsökande gått i klasserna hade hela skolan haft ca 10 elever (svenskar), med de asylsökande blev det ca 50. Inkluderande rekrytering är det när de asylsökande får snabbspår in på arbetsmarknaden. Först var det ju mest läkare, jurister och andra välutbildade som kom hit. Men det visade sig att majoriteten har inte ens motsvarigheten till svensk grundskola, men inkluderas ska dom.

  SvaraRadera
 2. Ord och inga visor från din sida Carina ! Bra skall dessa avarter,fortsätta få sin mening sagd i PK-blaskor och propaganda-TV vet man aldrig hur det slutar.

  SvaraRadera
 3. Att någon fortfarande är medlem i Svenska kyrkan, är för mig en gåta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svenska Kyrkan stämmer med kyrkan i Sardes, Uppenbarelseboken 3 (SFB).
   - Jag känner dina gärningar. Du har namnet om dig att du lever, men du är död.

   Radera
 4. Inte konstigt att folk ratar kyrkan med olustiga präster som denna kvinna. Glad att jag tog steget ur för många år sedan. Varför betala en avgift för vår egen undergång.
  Begravningsavgift betalar alla vare sig man är medlem eller inte. Undrar dock om muslimer slipper avgiften, skulle inte förvånas om det är så?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Muslimer betalar inget själv... Skulle det uppkomma några kostnader när de avlidit,är det importörerna som betalar kalaset,med våra skattemedel.

   Radera
  2. Ja, förstod att muslimer slipper undan alla kostnader. Vi pröjsar. Svenska pensionärer sparar för att komma i jorden och tror dessutom att medlemsskapet är ett måste. Fasiken vad kyrkan luras. Borde upplysa folk lite mer vilka regler som gäller.

   Radera
 5. Camilla Läckberg har säkert hjälp till med texten.
  Kärringarna skriver lika dåligt båda två!
  Många vill vara med å förstöra vårt land.
  Oscar

  SvaraRadera