söndag 18 juni 2017

Statlig vänstermedias slutgiltiga kollaps.

Debaclet med anti-SD-skylten i bussen och SR-ledningens erbarmliga krumbuktande efteråt, gör det uppenbart att SR/SVT definitivt inte förtjänar folkets förtroende vad det gäller opartiskhet.

SR-buss-gate visar också att vänsterextremisterna inom public service är många och högt uppsatta, men inte har större ordförråd än den gutturala pöbeln som monotont vrålar "rasist!" 

Vi betackar oss därför för deras propagandalära och deras never-ending DDR-utbildning. Byt ut hela vänsterledningen på SR/SVT, och deras agenda, förtroendet för konceptet är kaputt och det kommer att ta lång tid att återhämta, om det ens är möjligt.
4 kommentarer:

 1. Det kommer inte bonnier o deras polare att gå med på förstår du väl carina ,,,,hur ska i kunna styra sverige då ,, det är det grundläggande carina ,jag trodde du skulle ta till dej det snart ,vi styrs inte av svenska politiker ,,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fam Bonniers har inget med det här att göra, det är redaktionerna som styr med sina kommunistambitioner. Ta metrodebaclet som ett exempel, nye ägaren försökte sig på att byta ut propagandamakterna och möttes av mentala pansarvagnar som ändå lätt vann en promenadseger.

   Radera
 2. Hade det efter Löfvens tal idag stått Löfven är rasist så hade den skylten inte fått en plats så den hade kunnat läsas. Det verkar som att journalisterna gått i STASI-skola.

  SvaraRadera
 3. På skylten borde det ha stått,
  "här på SVT,jobbar det många terrorister"!
  Vem som satt dit skylten i bilen,
  behöver man inte vara någon Einstein för att räkna ut.
  Oscar

  SvaraRadera