tisdag 6 juni 2017

Martin Melin har en fjärde karriär på gång.


Vissa människor lever på uppmärksamhet, det är som deras syre. Och i Sverige gillar media linslusar som t.ex Kikki Danielsson och Martin Melin jättemycket. 

Så efter Martin Melins femton minuters berömmelse efter Robinsontävlingen, och ytterligare femton minuter i ett äktenskap med kändisberätterskan Camilla Läckberg, därefter femton minuter med skilsmässan från samma kändisberätterska, behöver han en ny sil medial uppmärksamhet.Martin Melin förklarar: - "Någonstans känner jag att jag har något att säga och att det jag säger landar rätt. Många tycker helt enkelt som jag. Men jag vill mer. Jag vill nå ännu längre, jag vill nå dit där de som bestämmer finns – i politiken." 

Så vad gör karln? Joinar L.....


Melin: - "För ett par veckor sedan gick jag med i partiet Liberalerna. Valet var enkelt. Liberalerna är ett parti som har tagit den svenska poliskrisen på allvar. Dom har tydligt och bestämt visat att de vill se en rejäl satsning på polisen, en rimlig och genomförbar satsning, inte bara fantasisiffror som numera varje parti verkar slänga i väg närhelst poliskrisen kommer på tal, siffror som helt saknar förankring i verkligheten." 

Yeah right, hälsa Birgitta Olsson.

6 kommentarer:

 1. Många lycksökare som vill ta sig fram till köttgrytan,som innehåller folkets guld.
  Vad har Melin att säga till oss,
  annat än floskler och lögner.
  Mammon framför allt!
  Oscar

  SvaraRadera
 2. Vem är Martin Melin? Vad är "Liberalerna"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fåntratt som försöker sig på en karriär bland ännu värre fåntrattar. Borde vara ganska enkelt att lyckas...Blodsven

   Radera
  2. Om han menade allvar med viljan till förändring, och hade haft lite stake hade han gått med i SD.
   Jag menar L......!

   Radera
 3. Pippi Långstrump polisen gillar väl glappkäften
  hin Björklund!
  Oscar

  SvaraRadera
 4. En lite. Note bara - mest uppmärksamhet senaste åren har jag fått från mitt skrivande. Fast å andra sidan skriver jag väl bara böcker för att få uppmärksamhet.
  Jag vet inte...

  SvaraRadera