onsdag 7 juni 2017

Malena Ernman ger prov på den enda riktigt sanna glädjen.


Stadsmissionen erbjöds finansiering som skulle täcka 3 400 måltider till fattigpensionärer, men vägrar att ta emot pengarna  - eftersom de kommer från Sverigedemokraterna, "vars verksamhet eller målsättning strider mot Stockholms Stadsmissions människosyn."

Den verkligt sanna altruisten malena ernman twittrar: -"Civilkurage,ideal och ryggrad på samma gång. Man blir alldeles glad!!" 

Jag avskyr stadsmissionens och malena ernmans överlägsna och nedlåtande människosyn.  

Nu undrar jag bara om Stadsmissionen kan svara på vilka godhjärtade bidragsgivare som är fina nog åt dem, vi som skänker behöver veta vilka av oss som har pengar som luktar och inte duger. 


Det är ren och skär ondska bakom dom skenheliga fasaderna.

15 kommentarer:

 1. Det är skönt att Stadsmissionen lever upp till sin grund. Den skenheliga fasaden får SD stå för som försöker vinna falska poäng.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vilken grund är stadsmissionens? Den att somligas pengar inte duger? Betyder det att de som röstar SD inte får skänka gåvor till Stadsmissionen? Detta är intolerans när den är som vidrigast, dom tigger men vara av "somliga". Din åsikt om SDs goda vilja om fattigpensionärerna är lika okultiverad och ogrundad som Ernmans banala tweet.

   Radera
 2. Det hade ju varit ännu mer effektfullt om dom tagit emot pengarna för att sen i sann Schymananda eldat upp dom. För nu kommer ju dessa pengar att sprida rasism nån annanstans istället. Malena E måste ha det väldigt tråkigt i sitt liv som blir glad av en sån här sak. Över allt svävar våran nya grundlag, värdegrunden. Det är snart 20 år sen den gjorde entrè i skolvärlden. Minns att jag då sa att jag föredrog torpargrund framför värdegrund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra skrivet, Jawelin.

   Radera
 3. Rent taktiskt är detta förkastade erbjudande från SD ett genidrag,
  ….pensionärerna är en underskattad och förbisedd väljargrupp med 250 000 fattiga, grymt svikna, potentiella pensionärsväljare.

  Utmaningen består i att få ut info. om Sthlms Stadsmissions svek till fattigpensionärerna, SPRID, DELA, SPRID (TACK Carina m.fl!

  Stadsmissionen har de senaste åren konverterat från självberikning (Uppdrag gransknings avslöjanden) till den heliga masskultursekten med Marika Markovits som dominant, girig översteprästinna från Farsta med över 70 000 i månadslön 2015, som skor sig på verksamheten med ”gömda”, illegala som vi vanliga Svenskar kallar dem.

  Utsatta Svenskar har numera totalt bortprioriterats i verksamheten!

  En av anledningarna till att de avböjde, är att gåvan antogs vara villkorad för SVENSKA pensionärer, sådant kan inte accepteras av Sverigeföraktande, illegalgömmande förskingrare i prästskrud, med en bottenlös kollekthåv.

  Marika Markovits: ”Vad vi inte räknat med var att det skulle komma så många som inte ville söka asyl i Sverige. De hamnar utanför systemet och har ingen som hjälper dem, det är för dem vi ideella krafter måste mobilisera, säger Marika”.

  Jag tycker att SD ska hålla sig för goda för att delta i organiserat, illegalt flyktinggömmande i stor skala, sådant kan kosta medlemsavgifter, givna röster och SD`s själ….

  Men som TAKTISK gåva är den helt genial ;-)

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och din kommentar är genial. Tack.

   Radera
  2. Jag tror inte att SD:s partiledning var helt ovetande om att Stockholms stadsmission skulle nobba gåvan. Detta är politiskt spel i yttersta världsklass, man har helt gratis, till skillnad med den infantila Schyman, gjort en politisk markering.

   Stockholms stadsmission har inte bara gått miste om 85 000 kronor utan det är många bidragsgivare som kommer att säga "- Vad i hel..." och avstå ifrån att ge fler gåvor. De poserandes gåvor brukar begränsa sig till något mynt till hejhej-folket, givetvis dokumenterat.

   Radera
  3. I så fall, bra jobbat SD. Det finns bara en loser här.

   Radera
 4. Vanliga medborgare får börja organisera parallella stödfunktioner till våra pensionärer, helt fristående från politiker, kyrkor och andra "hjälpverksamheter"! Och sedan ta emot pengar från vem f-n de vill!

  SvaraRadera
 5. Carina>>

  Kolla in helgbion. Tror du behöver lite uppdatering.

  Mvh Berra

  http://friasidor.is/helgbio-vad-kan-vi-lara-oss-av-uss-liberty/

  SvaraRadera
 6. Ernman för ett krig,
  mot sitt eget förstånd!
  Jönssons katt

  SvaraRadera
 7. Stadsmissionen är inte i behov av några pengar eller gåvor när man spottar på 85000 kr.
  Skulle själv gladeligen ta emot gåvan från SD eller någon av de andra partierna.
  Malena Ernman dyker upp igen från sitt glashus och kastat sten. Något måste hon göra för att inte glömmas bort. Kanske donera 85 lakan till missionen, handlar om småpengar i hennes fall.
  Hur som hest är hon i fritt fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vet vad som händer med folk som spottar i lovart.

   Radera
 8. Har skänkt mycket pengar till stadsmissionen.
  Slutade dock,
  när Bengt Westerberg håvade in storkovan från de behövandes konto.
  Det är väl inte mycket annorlunda i dag?
  Vilka som sitter med feta arvoden i missionens
  namn vet jag inte.
  Tänker skänka mina pengar till SD i stället.
  SD visar stor omtanke för de behövande,
  vilket hånas av åsiktsförtryckarna.
  Röd näsa,är ett inträdeskort till kommunismen!
  Svea

  SvaraRadera
 9. Ernman personifierar den svenska "rövhatten"!
  Oscar

  SvaraRadera