torsdag 15 juni 2017

Londonborna behöver en människa med ansvar .Men ingen vill ta det.Frustrerade massor samlades idag efter den fruktansvärt tragiska branden i ett höghus, i Grenfell Tower i London.
Londons borgmästare Sadiq Khan tvingades möta ett par hundra uppskakade människor när han besökte platsen för det brinnande infernot.

Borgmästare Khan ställdes särskilt mot väggen av en sjuårig pojke som krävde ett ärligt svar på hur många barn som dog i sina hem. Pojken som satt på sin fars axlar:

- 'Vad ska du göra åt detta?'

Borgmästarens svar: ' Dom dåliga nyheterna är tyvärr att många människor omkom, det finns också tappra brandmän och ambulansförare som nu går igenom resterna av huset -  det tar tid. Jag vet att det är en fruktansvärd sorg och att det kan vara så att du hade vänner i huset.'

De boende i Grenfell Tower, som också besöktes av premiärminister Theresa May och labourledaren Jeremy Corbyn idag, har oroat sig om vanskötseln av  byggnaden i åratal. 

Politiker? Jag litar definitivt inte på Khan, och har minusförtroende för politiker.

Lika mycket svar som borgmästare Khan gav dom hårt drabbade i London, exakt lika mycket svar kommer vi svenskar att få av reinfeldt, ullenhag, löfven och ygeman den dag vårt land slutligen våldtagits till undergång och hamnat i total välfärdsmisär. Nyheter Idag.


1 kommentar:

  1. Har du tänkt på att det engelska höghuset står upp carina ?

    Amerikanarna måste vara dåliga höghusbyggare deras rasar efter några timmar 911 konstigt det verkar nästan som att det var en kontrollerad rivning vi får fråga usas chefs land i mellanöstern

    SvaraRadera