torsdag 8 juni 2017

Kristianstads Kommun kysser kvinnoförtryckarnas fötter.


CAROLIN DAHLMAN, Kristianstadsbladet:

-"I sommar ordnar kommunen simundervisning för flickor mellan 10 och 15 år på Rönnowsbadet i Åhus – insynsskyddat, med enbart kvinnliga simlärare.

Det är osmakligt hur man ger efter för vissa personers vilja att separera tjejer från killar. Regler med grund i hedersstrukturer ska hållas borta från kommunala badhus.

------

 Har man frågat varför småflickor inte kan simma med småpojkar? Har man ifrågasatt? Har man stått upp för jämställdhet? Har man förstått att det som börjar i könsseparering bland 10-åringar följer dessa småflickor resten av livet?
Ibland måste beslutsfattare våga säga NEJ. Inte böja sig, vika sig, finna sig. Barn ska inte ses som sexobjekt och kommunen ska verkligen inte uppmuntra gammelmodiga traditioner om könsseparering som grundas i synen på barn som sexuella varelser." 

Dom underdåniga och krypande skånska politikerna har mycket att klargöra för nästa generation svenska kvinnor.

2 kommentarer:

 1. Dessa ryggradslösa,krypande maskar,som kallar sig politiker,
  är inget annat än samhällsförstörare!
  2018

  SvaraRadera
 2. Detta är en del av den pågående islamiseringen i Sverige.
  Pojkar ska lära sig folkvett från vilket land dom än kommer ifrån.
  Könen delas upp för att skydda flickorna från lystna ouppfostrade pojkar och män som inte kan bärga sig och tror att det är deras rättighet att ofreda. Kvinnoförtrycket kommer fortgå eftersom kvinnorna ses som värdelösa. Fy fasiken vad det är gräsligt i Sverige. Hur kommer sommaren att bli med alla dessa mängder av hormonstinna som letar offer. Joggande kvinnor i skogen lever i en chimär och tror inte att något kommer hända henne.

  SvaraRadera