tisdag 6 juni 2017

Kränkt muslim.Londons borgmästare Khan hatar Trump, som kritiserat Khans svaga reaktioner efter de senaste terrorblodbaden i London. Och för att Trump står upp för sitt land. Nu vill borgmästare Khan inte tillåta Trumps statsbesök i UK på grund av kränktheten, borgmästaren verkar inte ha fattat det där med yttrandefrihet.

Khan följer en religion som tillåter muslimer att ljuga för otrogna så att de kan besegra dem, men detta kommer du aldrig att få lära dig i en svensk skola.

Koranen lär ut detta...

Taqiyya= betyder bokstavligen: "Att dölja eller maskera sin tro, sina övertygelser, idéer, känslor, åsikter och/eller strategier vid en tid av påtaglig fara, för att rädda sig själv från fysisk och/eller känslomässig skada."

Kitman= Hemlighållande är en del av Ḥiyal och består av konsten att göra tvetydiga uttalanden, betala läpparnas bekännelse till auktoritet i ett slags politisk kamouflage.

Tawfiya= att medvetet skapa en falsk bild.

 Detta sagt bara för att vi alla behöver försöka förstå och lära oss varför vi har problem att leva ihop och varför vi inte har samma uppfattning om "integration" i Sverige.

14 kommentarer:

 1. Klart att Kahn hatar president Donald Trump,
  Muslimer tar endast emot kritik från
  Allah,Blaha,Blaha!
  Oscar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste att det finns en sajt med ca 80 000 namn om att avsätta Kahn. Som om han skulle bry sig.

   Radera
  2. Varför en muslim som borgmästare? Såg honom i en debatt där han försvarade kvinnors rätt att bära slöja. Förstår Trump till fullo.
   Får negativa vibbar när Khan dyker upp lite varstans.

   Radera
 2. Britterna som var så hjältemodiga under andra världskriget.
  Att välja en muslim till borgmästare,är som att ha en bock till trädgårdsmästare.
  Oscar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har vi malmö, något bättre ?

   Radera
  2. Inte bättre. Bara mer korkade.

   Radera
  3. Eller från vettet liknande.

   Radera
 3. Hur skulle du reagerat om Trump hållit sig till sanningen i Khans uttalande? Khan har fattat detta med yttrandefrihet genom att informera Londonborna att det kommer att vara fler poliser på gatorna för att försöka minska risken för fler terrorhandlingar.

  SvaraRadera
 4. Hur skulle du anonym reagerat om Khan sett till att dom tre terroristerna suttit inom lås och bom, dom var ju kända av säkerhetspolisen. Den yttrandefrihet som gör att terroristerna kan röra sig fritt ger jag inte mycket för. Men det är förmodligen Trumps fel att terroristerna kunde genomföra sitt terrordåd. Säkert också hans fel att den som attackerade en polisman vid Notre Dam har varit flera år i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är definitivt ett bevis för SDsympasitörer inte har några studieskulder

   Radera
 5. Jag pluggade på stipendium i USA, tävlade i friidrott för universitetet. Du har rätt i att jag inte har studieskulder. Men jag har aldrig röstat på SD. Man kan vara kritisk mot invandringspolitiken utan att vara SD-are. Du är definitivt ett bevis på att ser man inte skogen för bara träden så är man lätt att lura.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra för dig att få en sådan förmån. Vilken gren/vilka grenar tävlade du i? Om du läser en gång till så ser du att jag uppfattar dig som sympatisör till SD och inte ens antytt att du röstar på SD

   Radera
 6. När debatten är slut,blir baktal, förlorarens vapen. Vem lyssnar på en anonym?

  SvaraRadera
 7. Det borde finnas mer kunskap om dessa av islam sanktionerade lögner. Muslimer kan med fog säga att islam är fredens religion, men be dem definiera "fred". De är för fred därför de anser att fred bara råder i områden som kontrolleras av islam, Dar-al-Islam, "Islams hus". Men det säger de aldrig, istället blir det "taqiyya"!

  SvaraRadera