lördag 10 juni 2017

Jag tror aldrig jag läst Nya Tider,


så jag kan inte kalla mig expert. Det enda ställningstagande jag har gjort är att tryck/yttrandefrihet är tryck/yttrandefrihet. Så länge alla lagar följs ska medier inte censureras på grund av psykologiska påtryckningar från en grupp politiska kelgrisar. Glasklart.

SVT:s Kulturnyheternas Kung Enögd har nu granskat NyaTider.Deras dom blir att innehållet"har inslag av fascism och pekar ut så kallad mångkultur som orsak till brottslighet".


Bland annat visar SVT:s granskning att nio av tio artiklar om brottslighet trycker på utländskt klingande namn, hudfärg, muslimsk religion eller utländsk nationalitet.

Och då måste jag ställa mig häpet gapande.

Det är ju i precis samma nedslående och rysansfulla svenska nyheter som skrivs varje dag i alla andra tidningar - förutom att Nya Tider går ett steg längre och berättar för läsarna vilka som är förövarna.


Det är jag innerligt och för evigt  tacksam för, jag vill absolut inte ha media som ljuger och döljer fakta för att gammelmedia kartellat ihop sig, och fattat nåt gemensamt missriktat beslut om att skydda mig och alla läsare från verkligheten.


Att NT de facto öppet skriver om hot mot speciellt vita flickor och deras kroppar, att mångkulturen burit med sig ny och grov kriminalitet, och att vissa svenska zoner befinner sig i ett krigsliknande tillstånd är nåt som hånas och bespottas som fascistiskt av SVT/SR.


För att dom är så förbålt rädda för sanningen. Och ur tiden.


Kuturnyheterna, SVT, frågar sig slutligen stort om NT är "oberoende eller ideologisk". Det vore spännande att höra SVT besvara den frågan om sig själv.

5 kommentarer:

 1. Din sista frågeställning, är riktigt bra. Ingen snöflinga i en lavin, känner sig ansvarig...

  SvaraRadera
 2. Nya Tider är en synnerligen bra tabloid.
  Skriver sanningen.
  Läser den varje dag.
  Svea

  SvaraRadera
 3. Den kommer en gång i veckan - och är absolut läsvärd. Den är mer, den är bra! Jag har haft den ett par år nu.
  Mats (Malmo)

  SvaraRadera
 4. Tidningen omtalas i dag lördag 10 juni i Ekots Lördagsintervju. Alice Bah Kunke uttalar sig om den s k "högerextrema" tidningen...
  Lyssna på webben, googla t ex Lördagsintervjun...
  Mats (Malmo)

  SvaraRadera